Låg låg humor, men jävligt kul!


Jag sitter på google translate och försöker skriva översätta ”Norge – nu kommer jag” på Norska. Men så upptäcker jag ljudknappen som dyker upp när man skrivit in orden. Tryck på den när ni går in på google translate, fy fan vad roligt det är! Kanske ska jag prata så här när jag är med i NRK på måndag, skulle det vara en hit tror ni? Och så här ska jag säga och låta när Gustav och jag är i Norge. 

534.Bokomslag_fil.200.jpg

Mitt förlag skickade pressreleasen idag och nu är schemat nästan klart för måndagen då ”Slå tilbake!” slår in på marknaden i Norge. Min förläggare i Sverige, Susanne Trygve, ringde mig och sa att det var dags att spika omslag för nästa bok! JIHOOOO! Där ska jag ha ett finger med i spelet och det fingret ska inte peka på någon man! Så här kommer min Norgevistelse se ut:

Mandag 23.08 

Tidlig hotellfrokost.

09.00 Dagsavisen, avisintervju (Osloavis)

10.00 NTB avisintervju (Norges største Nyhetsbyrå) 

11-12: NRK Dagsrevyen/NRK Kulturnytt Radio (fjernsyns- og/eller radioopptak i studio på Marienlyst

12-30 Lunsj

13.30/14. 00 Vårt Lands Helgemagasin (avisintervju, riksdekkende avis med kristent grunnsyn)

15- 15.30  Radio Norge (live-radio)

16.15 – 17.30 TV2  Nyhetskanalen- Tabloid (liveopptak, sendes uredigert samme kveld) 

Så kan du velge selv om du vil spise en middag i Oslo eller ta en tidlig kveldssflightJ

Sender forslag til fllyavganger i kveld – skal bare løpe hjem og være pappa en stund først.

Frågan är vad jag ska ha på mig…. skulle nästan kolla med miss von Sydow! Köpte den här idag. För sexig?

103DK02672.jpg

/Elaine

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar