”Alltid nervös med aldrig rädd!” – mitt möte med Göran Persson.


I går var jag i Malmö och föreläste, första föreläsningen efter semestern! Retorik & Härskarteknik pratade jag om – mina favoriter! Det är en hel del föreläsningar och retorikträningar bokade den här hösten. I går fick jag veta att jag ska till New York och Washington och föreläsa i September. Kul! Det är alltid en utmaning att göra det här på engelska:

För er som inte vet skillnaden så är föreläsningar något jag håller i för alla möjliga. Ni är varmt välkomna röda som blå, stora som små. Nästa öppna tillfälle kommer vara på Word Fest nästa helg i Sthlm. Kom dit, det är gratis och det blir en massa tips och tricks på hur man får folk att lyssna. 

Retorikträningar däremot får endast näringslivet, skolor, organisationer, ja i princip alla förutom politiker. Aftonbladet och jag kom överens om att det är klokt och med facit i hand så kvarstår tanken. 

534.Bokomslag_fil.200.jpg

Norge har för övrigt fått upp ögonen för Härskarteknik eller ”Slå tillbake” som den så feministiskt heter där borta. Jag är fortfarande lite tveksam till omslaget, män blir ju också utsatta för härskartekniker. Men men, det är väl PR? Så i dag ringde några Norska tidningar för intervjuer. Jag åker dit på måndag och får reda på alla tider för övrig press i morgon. Flott! 

/Elaine, retoriker.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “”Alltid nervös med aldrig rädd!” – mitt möte med Göran Persson.”


  1. Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very helpful information specially the last part I care for such info much. I was seeking this particular information for a long time. I will keep the attention of your blog. Thank you and have a great day.

  2. InterBooks skriver:

    An attention-grabbing discussion is value comment. I feel that you must write more on this matter, it might not be a taboo subject but typically persons are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

  3. I simply wanted to thank you very much once more. I am not sure the things that I might have followed in the absence of the entire creative ideas revealed by you about that situation. It had become an absolute troublesome circumstance in my circumstances, however , understanding the very skilled fashion you handled that forced me to weep for contentment. I’m just happier for your support as well as trust you recognize what a great job you have been accomplishing educating the rest all through your blog. I’m certain you haven’t met all of us.

Lämna en kommentar