En värld utan reklampelare – OFFantligenRUM!


Demokratifesten var ju hemskt rolig. Träffade Belinda Olsson igen, var lika kul som vanligt men det blev inga kort på oss. :o( Belinda vi tar det nästa gång! Nu finns programmet att se här, Henrik Fexeus och min medverkan börjar 01:21:04: http://svtplay.se/v/2106196/demokratifesten/demokratifesten

Sen skickade Ruth, som var projektanställd hos SVT projektet lite fler högupplösta bilder!

IMG_5618.JPG

Här är Henrik, jag och Ruth. Ruth jobbar med ett projekt som jag blev fullständigt kär i, jag sprider det här för att jag hoppas verkligen att det går igenom. Tänk er en värld av härliga bilder och konst UTAN kommersiella syften. Ett x antal reklampelarna agerar istället konstpelare med vackra och roliga bilder.

Skulle du gilla det så sprid det på din blogg eller gå in på http://www.offantligenrum.com/

Här är resten av bilderna från kvällen.

IMG_5612.JPG

Retorikdiskussion på Gothia towers!

IMG_5616.JPG

Poesisnack med härliga och roliga Björn Ranelid!

/Elaine

 

 

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar