Mitt möte med Pascalidou, Siepen & Anna Anka!


Vilken kvinna! Supergullig och snäll, inte alls så tuff som det visades på Svenska Hollywoodfruar. Det var jättekul att sitta och lyssna på Siepen, Anka och Dellert. Pascalidou är ju lika cool som jag alltid tyckt. Det är så roligt att vi båda kommer från förorten och föreläser. Henne vill jag fika med nån gång! Efteråt så pratade jag träning med Anka och Siepen. Det visar sig att Siepen tränar varannan dag och Anna Anka är periodare, hon kan träna hårt en vecka och vila nästa. Jag lovade Anna lägga upp bilderna jag tog där och skicka till henne, så här får du Anna! Det var roligt att träffas och lycka till med programmet i höst!

DSC06551.JPG

I studion!

DSC06552.JPG

När jag blir stor ska jag vara lika tränad som Peter Siepen!

DSC06553.JPG

Träningssnack i tv4:as korridorer och här nere kan ni se klippet!

Nu ska det lagas middag till David och Marina som kommer över på middag! Middag till ens PT blir ju lite svårt, nyttigt ska det vara! Hoppsan, upptäckte just att det nog blir jag som får laga middag.

Bild 103.jpg

/Elaine

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Mitt möte med Pascalidou, Siepen & Anna Anka!”


  1. Goa människor, hela högen. Men håll med om att pojken i gänget tog den plats vi är vana vid att pojkar har lov till. Försök att bryta in gjordes ideligen. Det är en gåta hur han tror sig ha rätten att kommentera allt som sägs. Jag var mer nyfiken på att lyssna klart på var och en i det färgglada gänget, inklusive pojken, när det var hans tur, liksom 😉

  2. Och du var så duktig och vacker. Jag bjuder på fika så snart det börjar regna. Stor kram och blända dem. alexandra

Lämna en kommentar