”Du var hård i Aktuellt” sa Janne Josefsson.


Nu har vi precis kommit hem från en ganska lång strandpromenad. Hade en jättetrevlig middag med Aftonbladets debattredaktion. Snackade upplägg för veckan och bevittnade intressant service. Talesättet ”det kommer när det kommer” har aldrig känts så träffande. Träffade en massa spännande personer bland annat Janne Josefsson.

– Du var rätt hård i Aktuellt, sa han på sin breda göteborska.

– Ja, men det hade jag varit mot alla politiker. Deras retorik är inte lysande, undantaget skulle möjligtvis vara Wetterstrand.

– Ja det sa du i Aktuellt.

– Japp.

– Upplägget blev dock partiskt från Aktuelltredaktionen, men det är inte ditt fel, sa Josefsson.

– Nej det är det inte och jag hade gärna gjort en analys av alla politiker. 

– Ja, det hade varit bra.

Men det fina i det här är ju att det ska jag göra hela veckan. Analysera varenda partiledares retorik. Först ut är Reinfeldt i morgon. Det skulle vara häftigt om han slog på karisman och humorn lite. Om han t.ex. sa ”Tiden går fort när man har roligt” och utnyttjade sin ickeverbala kommunikation och log samtidigt som han sa det. Men det är väl att hoppas på för mycket. Vi får väl se? Men den som snackar snyggast vinner helt klart. Gonatt från både mig och Jossan!

DSC06180.JPG

Den här bilden blev extra liten för jag har sallad mellan tänderna och vi orkar inte ta ett nytt. Fåfänga är slöseri med tid, varför va snygg när man kan sova?

/Elaine

 

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar