Rosa+afro= kompetent!


Nu har bedövningen släppt och det gör lite ont i foten. Jag måste ta mig ut trots att jag borde stanna hemma, jag antar att jag är en trotsig själ. Många gånger får jag höra att jag är en kaxig tjej för att jag säger som jag tycker. Är inte det en märklig bedömning att kvinnor som säger vad de tycker är kaxiga och män som säger vad de tycker är raka. Vi är personer som säger och gör samma saker men får olika värderingar. Hmmm…

På tal om trotsig så tänkte jag ta steget längre i nästa nyhetssändning och ha på mig något rosa OCH ha afro. Hur många besserwissers tror ni mejlar mig då? Jag är mycket nyfiken, och jag lovar att dela med mig av mejlskaran.

Bild 98.jpg

Jag tycker de borde mejla de gamla hobbyretorikerna i kostym som bara kan säga ethos, logos och pathos. Tre ord som inte allför många förstår och då tänker besserwissern ”Ahhhh smart retorikexpert”. Men en retorikexpert som gör sig smart är ingen retorikexpert, det är däremot den som gör sig förstådd. Förstår ni? 😉

/Elaine, retorikexpert

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar