Han vred om huvudet på henne medan han våldtog henne…


Jag har tjuvtittat på True Bloods tredje säsong på TV Shack, det tredje avsnittet kom ut igår… Och där gick min gräns. För er som inte har sett något så läs inte vidare. För er som har det så gick gränsen när Bill vred om huvudet på en annan vampyr och våldtog henne medan hon sa ”You love me, yes you love me so much”. Jag ser inte metaforen i den scenen och vill nog inte se några fler. Herre Gud…

För övrigt så är det sjukt trist idag. Är nyopererad och väntar på att bedövningen ska gå ur och att Gustav ska komma hem. Det är trist att ha semester själv. Ida var här och vi hade ett inspirerande samtal om Snacka Snyggt AB

Den enda retoriska funderingen jag har idag är att läkare helt klart borde har retorik obligatoriskt. Det var ju tur att kirurgen träffade mig som har lite svart humor, men tänk om någon annan snäll och skör själ hade träffat honom…

/Elaine

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Han vred om huvudet på henne medan han våldtog henne…”


 1. Michis skriver:

  Fast i all ärlighets namn – tekniskt sett är de väl bägge döda? Om bägge är döda så är det ju svårt att säga att det sker en våldtäkt eller mord. Eller tänker jag fel nu?

 2. Elaine Bergqvist skriver:

  haha, jag tror att du tänker fel men jag kan ha fel. De är ju levande döda, om två stendöda skulle försöka något så tror jag inte det skulle kunna klassas som våldtäkt. Men han tog henne med våld, kanske en ”vampyr-grej” men det var bara för mycket. Han grät även när han gjorde det!

 3. Michis skriver:

  Ja, jag vet inte. Jag har funderat kring det där sedan jag började läsa Anne Rice för länge sedan, när de har dåligt samvete över att de mördar – jag menar… De är ju döda. Inget hjärta som slår, inget syre som behöver inandas. Visst, de rör sig och tänker, men odöda är de ju ändå.

  Äsch, jag vet inte. Jag har inte sett ett enda True Blood-avsnitt än heller, så jag har ingen aning om ifall det är metaforer för något. 🙂

Lämna en kommentar