Regn och Louise, min första bästis!


Ja hörrni, nu regnar det. Jag tycker det är mysigt. Man kurar upp sig i soffan med en kopp te och låter tankarna segla iväg. Jag tänker tillbaka på min första bästis Louise. Hon hade långt blont hår som min idol askungen. Själv hade jag en afromick runt huvudet så att vara med Louise var lite att få vara i hennes glans.

1986-09-33A.jpg

Fast hon var till och med finare än Askungen tyckte jag. Vi lekte massor när vi var små och jag minns hur ledsna vi var på dagis när vi hamnade på två olika avdelningar, hon var på gula avdelningen och jag var på den blå. Det var en hemsk avdelning, jag slog ut min framtand i en ringlek. Louise var min första bästis och hon la verkligen ribban för vänskap trots att vi bara var 2 år när vi sågs för första gången.

/Elaine

 

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar