Landet är inte min grej…


Sitter på Liljeholmstorget och väntar på Hanna och Gustav. Runt omkring mig passerar hurtiga personer med liggunderlag, sovsäckar och tält. Jag vet att det finns folk som älskar sånt där, men det ryser i hela kroppen när jag ser det. Jag kommer aldrig att förstå tjusningen med utedass, mygg och tält. Min mamma tvingade in
mig i scouterna när jag var liten. Jag hatade det och jag hatade scoutledaren som sprang mot harpluttar i skogen, hukade sig förtjust och pekade som om han vore Crocodile Dundee: Kolla här ungar!! Här har en hare varit!” 
Jag var en bitter stockholmsunge som hade hamnat på scoutläger, jag sket fullständigt i om en hare hade skitit i skogen. 
Brasilien spelar idag…

IMG_4427.jpg

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Landet är inte min grej…”


  1. ThomasWu skriver:

    Det är en speciell stämning i stan på midsommar. Tomt och tyst…
    Jag gillar den stämningen 🙂

Lämna en kommentar