Kissnödigposen – kroppsspråket som lockar läsare!


Jag har funderat lite och studerat de största bloggarna! Begåvade unga kvinnor som bjuder på glamorösa liv. Så för att locka läsare till en så osexig titel som ”Retorikbloggen” där jag studerar politiker. Det känns lite som ett dött lopp. Men vi testar. Kenza plåtar omslag för Veckorevyn varannan månad. Jag ska plåtas för konferensvärldens tidning. Omslag? Yes! Check! Men alla stora bloggerskor har så många fler läsare hur ska jag locka läsare? Mer bilder kanske?Bild 35.jpg

Ett kroppsspråk som de stora drottningarna i bloggvärlden har är den kissnödiga posen. Ett stort NEJ om man vill vara trovärdig och ha pondus, men nu ska jag få en massa läsare. Så här får ni/du, en kissnödig pose. Sprid för fan! Nu bär det iväg till plåtningen, jag lovar minst en kissnödig pose, får se om den kommer på omslaget Allt gott så länge! / Elaine Bergqvist, retoriker

Bild 31.jpg

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar