Brasilien vinner VM – rätt argumentation


Om 10 minuter kommer grabbarna över, vi ska kolla på den andra matchen i VM 2010. Egentligen längtar jag bara till tisdag då mitt lag Brasilien spelar mot Korea. – Vaddå DITT lag, kanske flera undrar. Min älskade mamma Dilza hjärntvättade mig från barnsben. Hon är en härlig brasilianska med stark vilja. Så här sa hon VM 1990 då jag var 10 år:

IMG_0660.JPG

Mamma: Eeeeelaine, du ska heja på Brasilien.

Jag: Varför det?! Pappa är ju svensk, kan jag inte hålla på båda lagen?

Mamma varnande: Eeeeeelaine!

Jag lite rädd: Ja…

Mamma: Tycker du om att vinna?

Jag: Ja…

Mamma: Dåså!

Mamma verkar ha rätt, hon har haft det 5 gånger hittills. Och bankerna är eniga Brasilien vinner! Go Brasil!

BanderaBrasil.jpg

Jag VM 2006, ett olyckligt år för Brasilien. DSC00527.JPG

/Elaine Bergqvist

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar