Retorisk baby knäcker karismakoden!


Det här babyn är ju underbar! Ett retoriskt geni, öppet kroppsspråk, lite för lite kläder för att politiker ska se babyn som en förebild. Men annars skulle jag säga att den här lillen har knäckt karismakoden! :o) Kanske skulle Reinfeldt studera bebisar och deras mimik. De är omedvetna genier på kroppsspråk eftersom det är det första språket som de lär sig. Så här ser kan en bebis se ut när något är roligt. Vem vinner Reinfeldt eller bebisen?

/Elaine Bergqvist

 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Retorisk baby knäcker karismakoden!”


  1. rum advice skriver:

    WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. …

  2. I simply wanted to type a comment so as to thank you for all the wonderful concepts you are sharing here. My time-consuming internet lookup has now been rewarded with sensible points to write about with my best friends. I would mention that many of us website visitors actually are unequivocally lucky to live in a magnificent network with many awesome people with very beneficial tips and hints. I feel very privileged to have come across the site and look forward to tons of more awesome moments reading here. Thanks once more for a lot of things.

Lämna en kommentar