Frukta inte ty jag är hos er


Men jag har bara flyttat bloggen till mama. Häng medelaine-eksvard-dec2014!

 

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Frukta inte ty jag är hos er”


 1. DeMarkey skriver:

  ha ha rolig du är, värsta bibelcitat!

 2. Anna S skriver:

  Okej då får man komma ihåg den nya adressen.. Går alltid in på den här bloggen när ja ska till den nya konstigt nog. 😀

 3. Jossan skriver:

  Hej,
  En vän nämnde att du vill sluta röka. Jag kan verkligen ge dig ett bra tips, att använda e-cigarett med e-juice nikotin. Jag handlade från https://ecocig.se

  kram
  /jossan

 4. Magnus skriver:

  https://www.youtube.com/watch?v=1iv8aStaELw

  Du imponerade så himla stort på mig i detta klipp.Sällan jag varit med om någon kvinna med logiskt tänkande. Lena Melin.Mona S-Åsa R .Gudrun. Som är lysande exempel med noll logik ,och att tänka själva är deras starka sidor.
  Alf Svensson och Jimmie Å är några få mycket duktiga retoriska smarta logiskt tänkande politiker. Det finns mer exempel. Men dom är mycket få idag. Alf har slutat helt nu. Finns mest bra exempel i toppen i SD.
  Men bara att säga SD så kallas man rasist.
  Hade jag inte varit kronisk sjuk hade jag viljat bli lärd av dig i retorik. Min dröm är sedan 30 år bli politiker. Men hälsan har satt stop.
  Att få hjälp och få diagnos är tyvärr nära omöjligt i detta land. Man behandlar inte orsaken till sjukdom eller tar reda på den. Utan bara behandlar symtom och berikar läkemedels industrin.

  PS.Sedan har jag 6 tusen i månaden på grund av jag blev sjuk 17 år gammal.Tar jag exempel på en som kom från balkan kriget och fick stanna är min sists att ej kunna jobba. Tror du den person har 6 tusen i månaden? Nej långt i från. Jag har otur att jag är svensk och hela min släkt långt tillbaka är från Sverige och några från Norge långt bak i tiden.
  Jag kanske skulle söka asyl i syrien och säga upp mitt medborgarskap för att sedan söka svenskt medborgarskap och sedan få betydligt mer i månaden. Då är jag nämligen inte svensk längre från början. Eller bedöms jag även då få mindre eftersom jag född i Sverige?
  Jag var till sjukhus första gången med mamma 5 år gammal. Jag har forfarande ingen diagnos.Mer en sekundär muskelsjukdom och primär orsak okänd.
  Först 2013 blev jag trodd som sjuk.Kallades lat och psykisk sjuk och otur ofta få högfeber. Att det nyligen satts i samband med att använda mina muskler ger mig hög feber och att jag har kronisk värk som inte ligger långt efter njurstensanfall.Vilket jag haft 2 gånger i år tex. Jag får göra mig till låssas ha extra ont vid njursten. annars blir jag ej trodd innan röntgen visar det.
  Så smärt van är jag sedan vad jag kan minnas redan från ca 2 års ålder.

  Jag är frisk förklarad psykisk.Mina psykiska problem beror på smärtan och ej blivigt trodd och inte har diagnos efter så många år.
  Jag önskar bli frisk och kunna jobba politiskt med totalt göra om sättet sjukvården jobbar på. Tänk vad pengar jag förlorat i arbetisinkomst och vad det kostat samhället onödigt med pengar i missad skatt med mig. Men jag kostar en bråkdel av vad en asylsökande kostar i månaden. Många fall kostar jag mindre en en asylsökade kostar på 2-3 dagar. Snacka om bortkastade pengar.
  Snart har vi tältlägren här istället för hjälpa dom på plats.
  Jag finner inte ord hur korkat det är.

  MVH
  Magnus

 5. Angelamall skriver:

  Tack för din dela detta, så trevligt!

 6. Väldigt intressant 🙂

 7. vit blandare skriver:

  Spännande läsning!

 8. Sanna Berg skriver:

  Hej Eleine har velat skriva detta länge vilken stark, driven och klok kvinna du är. Det smärtar mig att veta vad du gått igenom som barn. Det bästa av allt är att du inte låtit det vinna över dig. Gott nytt år och kramar Sanna

 9. Han Hansson skriver:

  Läste precis lokaltidningen, Du skriver mycket klokt men mister lite trovärdighet med alla hen upprepningar…

Lämna en kommentar