Älskade bloggvänner


Jag ska inte ljuga, jag är faktiskt helt slut. Jag har varit det i flera veckor nu och det är därför bloggandet har vacklat. Min hjärna som annars sprudlar av tankar, ideér och knasiga saker. Den är nu helt stilla och jag börjar faktiskt bli trött på mina ”jag är på gymmet” eller ”här är jag i en spegel”-inlägg. Jag har jobbat för mycket under valrörelsen och jag föreläser på tok för mycket. Har precis avslutat en tvådagarskurs i retorik och imorgon ska jag sitta på ett plan till Göteborg klockan 07.00, bara för att komma tillbaka och föreläsa i Stockholm runt 14.00. Och mellan flyg och kurs måste jag skynda, skynda att umgås med min familj.

IMG_3724.JPG

Gymmet? Nej, måste sova tidigast möjligt ikväll. Det här är saker som är bokade sedan länge och 2015 blir det helt annorlunda, men nu rider jag ur stormen för detta år.
IMG_3722.JPG
Så min annars sprudlande hjärna går på sparlåga. Snart är detta jobbkaos över och det är det som gör att jag inte går in i en vägg – ljuset är nära, tydligt och väldigt konkret. Jag ska bara ta mig dit. Det var när jag stod framför spegeln i dag och tog ytterligare en selfie som jag började garva och tänkte Helvete vad tråkigt, bättre kan jag.

IMG_3717.JPG

Men vet ni vad? Just nu kan jag inte bättre. Så tills dess att jag gör det tar jag en lite bloggpaus.

Istället för att smeta ut de sorgliga smulor jag har i handen så samlar jag till en riklig bloggsmet som får jäsa och frodas ett tag. Hoppas innerligt att ni är kvar och vill följa med mig när jag är tillbaka. Tills dess tar jag ett chillpill från bloggen.

IMG_3723.JPG
Bloggvännerna har ordet

69 svar till “Älskade bloggvänner”


 1. malin skriver:

  Klokt! Var rädd om dig. Jag finns kvar.

 2. Anna skriver:

  My sweet baby, så klart vi hänger kvar!
  Kram från oss alla:)
  Det är bra, hoppa över onödiga måsten!

 3. Onlyme skriver:

  Ta hand om dig och vila ut. Vila ut i både kropp och själ. Så klart är vi kvar. Vi som älskar dig och dina underbara blogginlägg. Tills dess att du är tillbaka ska du veta att : We love you! Du är grym bruden. Puss på dig

 4. Hille skriver:

  Klart vi hänger kvar tills du återfått dina krafter. Man ska lyssna på kroppen när den säger till att det är dags att varva ned. Ta nu hand om dig! Kram

 5. R skriver:

  Ta hand om dig & ta din paus, den är välförtjänt! Lägg din energi där den behövs; hemma & på jobbet

 6. AnneCath skriver:

  Ta den tiden du trenger!! Ta vare på deg selv og familien din, også gleder vi oss til du får overskudd til blogging igjen 🙂 Stoooor kram

 7. Helen skriver:

  Ta vare på deg selv Elaine, det er det viktigste. Kommer til å savne deg til du er tilbake!

 8. Ankan skriver:

  Trist men klokt, hälsan är viktigast. Ta hand om dig nu, känn ingen press utan kom tillbaka först när du verkligen känner dig redo.
  Styrkekram

 9. Hope skriver:

  Vad bra att du ska ta en paus Elaine, ta hand om dig!
  Puss och kram

 10. Lydia skriver:

  Ta hand om dig <3 kram

 11. Lena H skriver:

  Klokt att ta en bloggpause! Klart vi väntar, fattas bara annat.

 12. Linnea skriver:

  Bra beslut! När glädjen försvinner så ska man ta det på allvar. Ta så lång paus du behöver, så tar vi ett rejält kalas på bloggsmeten när energin och lusten är på topp igen! <3

 13. Denice skriver:

  Krya på dig! Klart vi väntar på dig, vi alla behöveren paus ibland 🙂

 14. Hanna skriver:

  Sköt om dig! Du är härlig!

 15. Liss skriver:

  Ta den pausen du trenger, så venter vi på deg til du er klar for å komme tilbake. Jeg blir aldri lei dine blogg innlegg, og håper det ikke er altfor lenge til jeg kan lese dine morsomme, gjennomtenkte, tempramentsfulle og omsorgsfulle ord igjen.

 16. Becca skriver:

  Ta den tid du behöver Elaine, ta det lugnt och njut av allt. Vi läsare väntar på dig, eftersom att vi alla människor måste ta en paus ibland. 🙂
  Kram

 17. Marit skriver:

  Vila, njut av din familj, älska och ha det bra. Vi finns här när du mår bra igen! <3

 18. Evelina skriver:

  Klart vi väntar! Helt rätt, ta hand om dig. Kram

 19. Marie skriver:

  ❤️❤️❤️

 20. anna m skriver:

  så klokt! ta hand om dig och de dina. Det är det viktigaste! <3

  • Hallie skriver:

   baercngsnaduh – Oohh … thank you very much for reading our website …Yes you can quote our post on your blog … but please give us copyright by linking to our website … ok?We have an account on twitter … just

 21. Annika skriver:

  Åh! Kommer att sakna dig massor! Klokt att pausa och samla energi till dig och de dina, du som ger så himla mycket till andra! Ser fram emot när du är tillbaka. Jag kommer hålla utkik! Roliga, nyttiga och rogivande saker, bara det bästa till dig!
  Kramar
  Annika m K från Sept i Malmö

 22. Cecilia skriver:

  Självklart finns vi här när du är redo att komma tillbaka. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kommer sakna dig och dina härliga/knasiga/retoriska/träningsinspirerande/outfitsvisnings-inlägg.
  Ta hand om dig. Kram!

 23. Johanna skriver:

  Åh jag förstår… men jag gillade dina ”hej spegel” och ”svettig på gymmet”- bilder. Du har förgyllt min vardag!

 24. Fanny skriver:

  Jag ska inte påstå att jag inte blir lite ledsen, MEN, jag tycker du gör helt rätt! Jag tror stenhårt på att pauser är bra och nyttiga, de ger en gnistan tillbaka. Jag lovar att finnas kvar! <3

 25. Johanna skriver:

  Kram <3

 26. C skriver:

  Ta hand om dig och ta all tid du behöver! 🙂 Tack för allt hittills, ja du anar nog inte… 🙂 Du har en fjäder i hatten iallafall 😉 Ta emot våra tack, vila och ta bloggpausen med ro.

 27. Emelie med C skriver:

  Så lätt blir du inte av med mig iaf :). Vila nu ordentligt och ha en fantastisk jul och nyår om pausen pågår så länge. Ser fram emot bloggstart igen om ett tag. Ta hand om dig!

 28. Kajsa skriver:

  Vi går ingenstans 🙂

 29. Ta hand om dig! Du kommer ju alltid först, din hälsa och din tid som du behöver spendera med nära och kära hör ju dit. Kommer sakna att läsa varje dag men tiden går fort. Kram på dig! 🙂

 30. Caja skriver:

  Ta hand om dig, vi är kvar när energin är tillbaka för dig 🙂

 31. alex skriver:

  Så blir det ibland, klart det är ok att ta paus! Ha de bra.

 32. Perlina skriver:

  Bon repos 🙂

 33. Emma skriver:

  Du gör så rätt! När saknaden efter dina inlägg blir för stor ska jag passa på att läsa tillbaka i bloggens godbitar (: Ta all tid du behöver, kanske ses vi om någon vecka, kanske efter nyår, kanske till våren, eller till när exakt du känner för det, vi finns kvar! Största kramen till dig <3

 34. Emma Å skriver:

  Gör du helt rätt i! Ta hand om dig!

 35. Johanna skriver:

  ❤️ jag finns kvar!

 36. Anna skriver:

  Kram på dig Elaine!

 37. Rebecka skriver:

  Kram på dig! Bra beslut.

 38. Älskade Elaine! Det är fullt förståeligt och det har känts av på bloggen såklart. Därför tycker jag du gör helt rätt i att faktiskt ta en bloggpaus. Låter himla vettigt det där med degen. Jag är så glad att du har självinsikt att välja att göra 2015 mer lugnt. Det är snart december, och snart ett nytt år. Och du har nog lärt dig en hel del av det här! Bra att inse det innan man går in i väggen ❤️ Puss puss!

 39. Amelie skriver:

  Bra gjort! Ta hand om dig! Kram

 40. Ja! Vila! Lyssna på kroppen och jag svär att alla bloggläsare är kvar när du kommer tillbaka 🙂

 41. Anna skriver:

  Det viktigaste vi har är hälsan, ta hand om den. Jag hoppas du ska slippa att bli utbränd och kan börja få energi tillbaka. Självklart finns jag kvar. Allra oftast har din blogg varit fantastiskt bra, ibland har jag ej haft samma åsikt men det som är bra är att man kan komma överens om att man tycker olika men ändå ha respekt för varandra. Ta hand om dig väl så länge så ses vi igen . Kramar!

 42. Emma skriver:

  Ta hand om dig, de är det viktigaste=)
  Men vi kommer sakna dig;)

 43. Marie skriver:

  Ta det lugnt nu bara…..och vi finns garanterat kvar, när du kommer tillbaka! Underbara människa!

 44. Jossan skriver:

  Ta hand om dig. Det är alltid det viktigaste.

 45. Maria skriver:

  Vi har aldrig träffats, men det känns ju som jag känner (en liten del av) dig.. Och jag kommer definitivt finnas kvar här när du kommer tillbaka! Ta nu en ordentlig paus, jag önskar dig styrka och allt lugn i världen! Stor kram //Maria

 46. Chatarina skriver:

  Ta en riktigt paus och inte några enstaka fisiga dagar, det tar tid att återhämta sig. Va rädd om dig och välkommen åter när du känner dig manad 🙂 Kram!

 47. Gutterflower skriver:

  Ta hand om dig!! <3

 48. DeMarkey skriver:

  Otroligt tråkigt men förståeligt att du behöver och gör. Dina vardagar är enormt fullbokade, du har fullt ös hela tiden och man förstår att du snart ballar ur helt. Ta dig en paus, även om vi kommer att sakna dig och dina härliga inlägg och kom sen tillbaka med full energi. 🙂 Bara du kommer tillbaka. 😀

  Ha en bra dag och ladda upp ordentligt nu.
  Kram fina!

 49. ellen skriver:

  Jag blir så jäkla glad av att se att du tar detta på allvar. Sjukt klokt och också svårt när man är mitt i karusellen. Hade en sådan situation för ett halvår sedan, men hade inte fötmågan att se att jag behövde dra i bromsen. Till slut sa kroppen ifrån ordentligt. Nu är jag tjänstledig o pluggar 50% en termin. Mitt bästa beslut på länge! Jag har fått vila, men ändå hållit mig sysselsatt och fått tid att tänka över hur jag vill leva. Efter jul är jag tillbaka på 60 % på jobbet till att börja med och det känns både spännande och så lagom att börja med. You go girl!!

 50. Emelie skriver:

  Bra och klokt val Elaine! Gäller att fokusera på rätt saker, jag väntar och längtar redan till du kommer tillbaka med ny energi! Försök att njuta de stunder som ger den möjligheten! Kram

 51. Therese skriver:

  Oj vad jag kommer sakna dig!!! Men välbehövligt för dig förstår jag ju, lovar med all säkerhet att jag är kvar när du e utvilad o tbx här igen!! Stor varm kram finaste du!

 52. Susanne skriver:

  Okej då:)
  Klart vi väntar!
  Sköt om er!
  Stor Kram

 53. Linda skriver:

  Klokt beslut Elaine! Vi finns kvar och vi kommer sakna dig under tiden. Ta hand om dig och familjen.

 54. wigwag skriver:

  BLOGGPAUS!? Hur länge då? Wigwag väntar.

 55. Malin E skriver:

  Heja dig Elaine! Tycker att du är modig som lyssnar till dig själv och säger till när det blir för mycket. Ta hand om dig nu! Vi kommer alla finnas kvar här när din inspiration och energi dyker upp igen! Kram

 56. Babbsan skriver:

  Förstår precis 🙂 Har känt det på mig via inläggen! Ta din tid, vi finns kvar här när du är tillbaka. Puss

 57. Malin skriver:

  Starkt beslut!
  För ca 6 månader sedan tog jag ett liknande beslut med många tårar och känslor som stormade. Men trots initial känsla av misslyckande var det det bästa jag gjort och nu mår jag mycket bättre och min familj mår mycket bättre!
  Jag ser fram mot att få höra mer av dig och väntar gärna tills du är redo!
  Kramar från Malin

 58. Lena skriver:

  Ha en underbar paus utan dåligt samvete!

 59. Sandra Forsman skriver:

  Jag kommer att sakna dina roliga inlägg, dina tankar och alla hej mina …………!
  Men jag förstår dig, är i samma situation, trött, sliten och skulle det gå, hade jag tagit en paus från livet just nu. Tungt! Men vi kämpar på oki? Så ses vi när allt blivit lite ljusare
  Kram

 60. Prickigatigern skriver:

  Vi finns kvar om du kommer tillbaka och vi finns kvar även om väljer att inte göra det. Det är så bra att vår storasyster på nätet väljer att lyssna på sig själv och inte köra på bara för att! Får läsa gamla inlägg och dina böcker! Kram

 61. Therese skriver:

  Jättetråkigt men jag förstår dig verkligen. Kommer titta in ibland och se om du är tillbaka ♥

 62. Hanna skriver:

  Ta hand om dig och vila, var med familjen och träna om det får dig att må bättre. Min mamma gick in i väggen för några år sen och det är inte kul alls. Ta hand om dig! Kram

 63. Zara skriver:

  Låter klokt! Ta det bara lugnt 🙂 vi finns kvar här 🙂

 64. Soraya H. Contreras skriver:

  Ta hand om dig och samla kraft. Vi finns kvar!

 65. Holland Laura skriver:

  Good luck with taking it e a s y!
  You can do it!!

 66. Ida skriver:

  Åh vad bra att du tar tid för återhämtning! Kom inte tillbaka förrän det suger ordentligt i blogg-tarmen. Innan dess har du inte vilat nog. 😉 Kommer sakna dina inlägg och finns förstås kvar när du börjar blogga igen. Kram! <3

Lämna en kommentar