Att fånga ögonblicken


Tänk om alla mina bloggdagar hade så här fina bilder! Janne var med mig på en förmiddag och fångade faktiskt hur det kan se ut. Så här har ni en kronologiskt förmiddag i mitt liv, minus förskolelämning och frulle med familjen. Hinner jag inte med kaffe hemma så brukar ta omvägar för att köpa en latte på Bianci – godaste kaffet i stan. Älskar att alla pratar italienska. Jag åker oftast till t-centralen och promenerar. Vet inte varför jag gillar att gå längs kungsgatan och ner mot Stureplan, men det gör jag.
20140117-193456.jpg20140117-193518.jpgJAN_2982-2
Sen bär det iväg mot föreläsningsdestinationen. Jag är på plats en halvtimme innan föreläsningen för att kunna känna in stämningen och hälsa på kund. 20140117-193726.jpg
Här sprang jag på Läkarmissionen och blev så obeskrivligt glad över det, kul att Janne fångade det!
JAN_3001
Sen om de är lite efter i schemat, och allt är riggat så brukar jag passa på att skriva till er. Min lilla bloggstund. Här ser ni mig i bloggaction.
JAN_2995
Sen får jag göra det jag älskar – kliva upp på scen och föreläsa! Men jag är ju för sällskapsjuk att jag aldrig kan håll mig på scen, måste gå fram till publiken och tjöta lite. ❤️
JAN_3136JAN_3253JAN_328120140117-193641.jpg
Ja, sen är det raka vägen hem eller till gymmet en sväng. Beror helt på hur länge jag är borta. Så ser oftast en förmiddag ut i stan.

Nu sover plutten och min man och jag tänkte kolla på en serie från Netflix, men verkar som Netflix strular. Speaking of Netflix – Hur kunde ni ta bort ”Bärgarens hejdlösa historier” bara sådär?!?!?! Jag känner mig lurad och förstå hur många barn ni har gjort ledsna!

/Elaine, lägger ned mobilen och undrar om några av de bilderna ovan kanske var ännu bättre header än de hon föreslog först…

Alla foton är tagna av Janne Röhlander.

Bloggvännerna har ordet

25 svar till “Att fånga ögonblicken”


 1. Paula skriver:

  Kanske den där du gått ner från scenen och pratar med folk? Det känns lite som du i ett nötskal tycker jag.

 2. Lisa skriver:

  Visst är det skandal att dom tagit bort Bärgarn från Netflix! Hittade som tur var dvdn till bra pris på COOP.

 3. Rebecca skriver:

  Någon bild där du står på föreläsnigsscenen i en riktig powerposition kanske?:)

 4. esterii skriver:

  Ursäkta mig, men jag måste bara säga att det är minus 33.2 grader här nu..Tänkte gå ut och ta en bild men stannande inne.. Fina bilder på dig Elaine:)

 5. Linn skriver:

  Hvis du har Netflix…. du/dere MÅ MÅ MÅ se Firefly. UTROLIG bra serie.
  🙂 🙂

 6. Lisa skriver:

  Har de tagit bort Bärgarn? Min 3 åring kommer bli grymt besviken när han varken KAN titta på Bärgarn eller FÅR titta på sin andra favorit på Netflix -Barbie….

  Blir så galet sugen på att gå på en föreläsning med dig när jag ser bilderna. Har velat det så länge och var inbokad på en i Gbg men fick avboka pga sjuka barn… Ingen öppen föreläsning i GBG på gång?

  • Lisa skriver:

   Nyfiken fråga: Varför får 3-åringen inte se Barbie. Har inte sett den själv så jag har ingen aning om hur lämplig den är för treåringar…

   • Lisa skriver:

    För att hela serien (det jag såg) handlar bara om utseende, dyra saker, blåsta flickor och har väldigt vridna ideal. Inget jag vill att min pojk ska ta till sig! Han älskar rosa och glitter, även om det bara är bilar och pang pang som gäller i leksaksväg, och jag tror det är därför han dras till serien. Jag vill att han ska vara stolt över sina knallrosa kängor, sin lysande rosa spark och sina rosa skidor som han allt valt själv men jag vill inte att någon ska säga åt honom eller påverka honom hur han ska se ut… Därför vill jag inte att han ska se på skolserien. Tummen upp för typ Dora ist!

 7. Jag har länge varit sugen på att gå på en av dina föreläsningar och av någon anledning blev jag ännu mer sugen nu!

  Och du är obeskrivligt vacker på bilden på Läkarmissionen 🙂

 8. Louise EB skriver:

  Den översta!! Fantastisk närvaro i bilden och det är så många olika lager i den

 9. euphoria skriver:

  Den bild jag tycker bäst om är den första bilden. Men som den är nu tycker jag inte att den fungerar som header. Den är alldeles för hög, den skulle eventuellt fungera om man beskär den så att du precis får plats i bild, om du flyttades mer till höger och om hela volvon bakom dig syntes. Då skulle man kunna skriva bloggnamnet i brobågen över motorhuven.

 10. S skriver:

  Hej Elaine, väldigt fina bilder. Du har så långt hår och så fint. Jag undrar vad du använder för produkter?

 11. Mimo skriver:

  Den första är ju klockren! K L O C K R E N!!!!! Hur fin som helst, Elaine!

 12. Anna skriver:

  Du var så jäkla bra idag, det bästa på hela dagen! Har aldrig varit på en av dina föreläsningar innan så jag blev jätteglad över du kom!

 13. Theresia skriver:

  Bilden ute med lite snö i ditt hår är fantastiskt fin! 🙂

 14. Louise - Mamma till världens bästa Liv skriver:

  Varför inte ha fler än en bild i headern? 🙂

 15. Ingrid skriver:

  Grymt fina bilder! 🙂
  Så himla kul att få se dig i lite ”in-action” situationer! Bilden där du går fram och klappar lite vänligt på den du föreläser för, och stycket där du skriver att du ”får göra det du älskar – föreläsa”, får mig att bli grymt nyfiken på hur du kom på att det var retorik du ville syssla med!

  Står just nu själv i ett vägskäl då jag slutade gymnasiet i somras och snart ska söka mig vidare till universitet, och kan ärligt säga att du blivit lite av en förebild för mig senaste tiden! – Vill därför fråga; Kände du dig 100% på vad du ville arbeta med, eller hur tänkte du, vägen dit? 🙂

  KRAM

 16. Linnéa skriver:

  Älskar läkarmission-bilden! Så mycket charm och personlighet i den, tycker jag! 🙂

 17. Pauline - "hon den där prickiga" skriver:

  Köpte den filmen igår på BR, efter att jag totalt ledsnat på att se Bilar1, och tadda denna dög med till min älskade tvååring!
  Härlig att ha med en fotograf hela dagen, alla bilder strålar!

 18. Babbsan skriver:

  Sluta vara så jävla snygg!!!!!! 🙂

 19. Anna skriver:

  Ja!!!! Bild nummer 4 med lilamålad vägg i bakgrunden. Passar så bra till dina färger och din personlighet. Lila symboliserar förnyelse och utveckling.

 20. Johanna skriver:

  Fina bilder!

  Otroligt upprörande att de tagit bort den! Varför ? Kan inte du som är ”känd” maila & ifrågasätta? Vi blev förbannade här hemma minst sagt!!!

 21. Louise skriver:

  Den första är väldigt fin på dig, men formatet är ju på höjden…så därför säger jag den från dig i action, men händerna knäppta. Men kanske för mycket Jesus-flört i den? 🙂

 22. Therese skriver:

  Ursnygga bilder på en ursnygg brud! 🙂
  Håller helt med dig om Bärgarn. Samma dag som det upptäcktes att den var borta så blev vi tvungna att åka och köpa filmen…

Lämna en kommentar