Klädhängare och annat sköj


Godmorgon mina plommon! Idag är det full ös. Jag har två föreläsningar och sen ska jag ut på stan för ett glas rosé tänker jag mig med mina tjejer. Jag mår verkligen bra! Igår mådde jag sämre. När mamma och farmor Inger hade gått, när Matheo sov och Gustav kom hem så satt jag och grät i soffan över alla barn som utsätts. Gustav höll om mig och sa saker som bara han kan säga och som får mig att mår bra igen. Tusan vad jag älskar den mannen. Och jag älskar vår farmor Inger. Här leker hon med Matheo. De har nästa samma frisyr!

20131115-084326.jpg
Något roligt då? Tapeterna har kommit!!!! Både Nalle phu och de där fina från hotellrummen på Wisby hotell.

20131115-084421.jpg 20131115-084434.jpg

Knoppar i all ära, men om de kan förstöra tapeten så känns det sådär. Idén med plexiglas var ju gryyyym, men jag orkar inte. Så nu är jag på jakt efter en fin och praktisk klädhängare som passar tapeten med skrift. Undrar om inte trä skulle vara finast? Kan ni hjälpa mig? Måste hitta en senast på söndag.

Nepp, nu är det dags att jobba! Temat för morgonen? Lära 30 individer hantera och bli av med härskarteknikerna på deras jobb!

20131115-085026.jpgbr />
20131115-090615.jpg

Puss på er!

/Elaine, älskar att föreläsa på Lundqvist Lindqvist.<

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Klädhängare och annat sköj”


 1. Linn skriver:

  Måste bara tipsa om dessa knoppar i koppar som är gjorda för att hängas på vägg (liten åverkan på tapeter). Finns både stora och små.

  http://m.lannamobler.se/sv/kladhangare/skultuna-vaggknoppar-face-sma

  Om ni har en garderob/klädkammare i anslutning till hallen slipper ni tänka så überpraktiskt, men om det inte går att få undan smutsiga regnkläder i gälla färger kanske dold klädförvaring är nåt att tänka på.

  Mvh hon som har KAOS i sin hall med barnvagn, leriga fotbollsskor och annat göttigt 🙂

 2. Lindha Bajrami skriver:

  Dessa tyckte jag var superfina (även om du ångrat dig angående knoppar):
  http://www.designonline.se/Products/sek1/Home_Accessories/Hall/10052/Dots+kl%C3%A4dkrokar+-+5+pack

 3. men en bräda eller två med knoppar på då? Kan inte det funka? Eller ett stort trästycke med knoppar på? (en träskiva)

 4. m :) skriver:

  Hvis veggene dine er i gips så burde du ha en kanggerekke du kan feste i stenderene bak gipsplatene. Vi hang opp en knaggerekke og bare skrudde rett i platene, og det endte med at hele greia ble dratt av veggen og etterlot seg to store hull i veggen……..:( så da måtte jeg lage en planke som var ganske bred hvor jeg kjøpte egne knagger og satte på slik at det dekket over de store hullene OG vi fikk skrudd de i stendrene bak gipsplatene.
  Bare et tips 🙂

 5. Jessica skriver:

  Du är sannerligen en fin människa! Jag blir så glad att de finns människor som du, som tänker på andra människor kämpar och vill väl och har humor!! 🙂 en sån typisk klok bra människa, underbart! Ha en härlig helg!

 6. Anonym skriver:

  Elaine, du är så klok. Vad gör man när ett flera år långt förhållande tagit slut och det känns som att en stor del av en själv fattas? Vi har funnits i vått och torrt för varandra sedan vi var tonåringar och nu känns det så tomt. Är så fruktansvärt ledsen, även om det var ett gemensamt beslut. Kärleken fanns liksom inte där på slutet och det var bättre att gå skilda vägar. Ändå känns det så tomt. Har du några peppande ord? Kram!

 7. Karin skriver:

  Inredning tar tid och man måste låta det få göra det också. Det är klart att man vill att det ska bli klart direkt, men hittar man inte den perfekta klädhängare eller någon som man är nöjd med så ska man vänta. Det är bättre, både för miljön och ur ett ”slit och släng” perspektiv, att låta det ta tid och bli helt rätt än att köpa på sig något som ”får duga” som man sen kastar när man hittar det man egentligen ville ha.
  Eller så tänker man om helt, vilket man ju också kan göra och hittar en annan lösning på problemet 🙂

 8. Sandra skriver:

  Vad fin bild på dem!

 9. Maria skriver:

  Nu vet jag inte hur eran hall ser ut, men tänker att till den tapeten, som har ”gammeldags” handstil, kunde det kanske vara snyggt med en sådan där gammeldags/klassisk klädhängare, som står på golvet. Typ den här stilen, men äldre modell och svart, eftersom skriften på tapeten är svart:
  http://www.expressen.se/leva-och-bo/skont-hang-i-hallen-med-en-klassiker/
  Men det är kanske inte din stil…(?)

 10. Ulrika skriver:

  Tips, tips.
  http://www.rowico.se/asp/visa.asp?artnr=101801
  http://hansk.hansk.se/sv/Sortiment/Hall/Hangare
  http://www.torkelson.se/sortiment/mobelserier/category/zitti

  Själv har jag en hatthylla av zitti där man hänger galgarna mot väggen istället för med. Jag är grymt nöjd över den lösningen. Rekommenderas. 🙂

 11. Linda skriver:

  För ett par månader sen så var du ju jätteinne på att flytta och köpa hus, varför börja renovera lägenheten då?

Lämna en kommentar