Jag hänger med Jocke


20131008-131158.jpg

Jocke var min förra Crille, vi var Bill och Bull och hängde mest hela tiden. Som syskon och de flesta av mina dåvarande tjejkompisar hade en crush på ”Jockiz”. Sen träffade han sin Sanna, fick barn och vi hamnade ur livsfas. Nu är vi synkade igen med hans andra son Levi och min Matheo. Vi promenerar runt trekanten och Jocke säger Sorry, jag läser inte bloggar. Fattar för det första inte alla omotiverade poser!

Jag: Vaddå omotiverade poser?

Jocke: Ja men bloggarna som går på en random barnvagnspromenad och ser ut så här.

20131008-131540.jpg

Jag: Det där ju ingenting, plutmunnar är vardagsmat. Det är värre när de gör såhär.

20131008-131644.jpg 20131008-131701.jpg 20131008-131722.jpg

Jocke: Ja. Därför kommer jag aldrig läsa bloggar. Omotiverade poser, det intresserar mig inte. No offense.

Jag: None taken.

/Elaine, tror inte att hon kör omotiverade poser, förutom på den här posten förstås.

Bloggvännerna har ordet

16 svar till “Jag hänger med Jocke”


  1. Alisa skriver:

    Du är underbar!! Fick mig ett gott skratt! 🙂

    KRam

  2. Malin skriver:

    Usch, vilket opassande inlägg! Ta hand om ditt barn istället för att leka stilpolis.

    Skäms!

    • Sofia skriver:

      Hahahah???? Men Malin. Har du en dålig dag? Varför skulle inte Elaine kunna göra några poser OCH ta hand om sitt barn? Sluta hacka på mammor.

    • Cathrine skriver:

      Sluta va ett troll! Sprid glädje o kärlek istället vetja 🙂

    • Jessika - Utbytesstudent i Portsmouth, England skriver:

      Usch, vilken opassande kommentar! Ta hand om ditt eget liv istället för att leka livsguru. Du har uppenbarligen ingen aning om hur man bör bete sig, så att göra helt tvärtemot än vad du råder en till leder en nog rätt här i livet. Skämmes!

    • Fia skriver:

      Fråga Malin; hur tycker du en bra mamma ska vara då? Hade varit intressant att veta tycker jag

    • Hope skriver:

      Vilken kommentar, den var så dum så jag började faktiskt skratta!

  3. Annispannis skriver:

    Haha, du är så jäkla rolig Elaine! En ny favoritblogg!

  4. Sofia skriver:

    Du pratar ofta om det här med livsfaser, och att vänner bör matcha för att man ska kunna umgås/ha nära kontakt. Är det så, tycker du? De flesta av mina vänner är i samma livsfas.

  5. Underbart inlägg!
    Jag promenerade en bit på Söder idag, trots gråväder så var det enormt skönt och husen uppe på Fjällgatan är ljuvliga!
    Pluspoäng för Jessikas svarskommentar till trollet. Moahaha!

  6. malin skriver:

    Hör det till posen att ha en tjock filt framför babyn i vagnen? Eller har du det alltid? Stackaren får ju ingen luft.

    • Hope skriver:

      Vad är du ute efter egentligen?

    • Elaine skriver:

      Kom på att det här nog inte var samma Malin eller ett troll. Bara någon som brydde sig om Matheo. Förlåt! Flärpen ovanpå vagnen var öppen så han fick en massa frisk luft, no worries! Kram och förlåt!

  7. […] Ni vet Jocke från igår? Vi har känt varandra sedan urminnes tider och har en viss ”jargong” som andra inte förstår eller ska höra. En mindre retorisk Elaine, kanske raka motsatsen. De som känner mig sen urminnes tider vet. De andra? De är lyckligt ovetande. Tills igår.. […]

Lämna en kommentar