Jag ska vara Bellas ”bitch” i två dagar


20130831-092348.jpg
Dagen innan jag gifte mig var jag på helspänn. Stefan lugnade mig genom att säga: Elaine, vi är dina bitches idag och imorgon. Det är bara att knäppa fingrarna så kommer vi!” Och nerverna, wow. Jag och alla vännerna var så taggade och nervösa!

20130831-092453.jpg 20130831-092500.jpg 20130831-092509.jpg

Nu ska vi alla, tärnor och Bella, snart få behandlingar på ett spa och vi har sagt samma sak till Bella. Vi är hennes bitches i två dagar. Så det kommer med andra ord inte bli så mycket bloggande för min del. Jag ska ju dessutom njuta av ett bröllop.❤

20130830-170132.jpg
/Elaine, glider i morgonrock och tofflor i väntan på sin massage.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Jag ska vara Bellas ”bitch” i två dagar”


 1. Ida - mamma, sambo och spelnörd! skriver:

  Nej för bövelen, inget bloggande! 🙂 Ha det så himlans trevligt! 🙂

 2. esterii skriver:

  Ta bloggpaus.. njut..Skulle jag göra i dina skor:)

 3. Ja njut! Det är så fantastiskt de två dagarna man får tillsammans med bruden! Dessutom är det ett ganska kul jobb att vara bitch åt någon i ett sådant sammanhang 😉 Kommer bli en fantastisk dag att få dela med dem på ett så unikt sett som man gör som tärna. Have fun! 😀

 4. Amanda skriver:

  Lite fokus från den vackra bruden kan du ge denna bild:
  http://m.9gag.com/gag/a9dWDN1

  Du vet om att du är superwoman va? 😀

 5. Lis skriver:

  Lycka till idag när du skall vara tärna och all lycka till brudparet.

 6. Ylva skriver:

  Jag drömde att du bloggade om att du var gravid igen. Så, nu är du det! 😀

 7. F skriver:

  Är det bara jag som tycker det är sunkigt att använda ord som Bitch? Jag känner att det är likadant som att säga neger eller hora. Att vara någons hora i två dagar. Du som är retorikexpert, har du några regler kring det där? Jag menar, att säga bitch bygger ju faktiskt på att vi lever i en patriarkal struktur. Annars skulle det inte vara roligt att säga så.

Lämna en kommentar