No shame in the game


20130818-110004.jpg
Varför bara visa upp när man har nått sina mål när vägen dit gör en så peppad. Den här midjan har tappat 7cm, nu är det bara 9cm kvar. Och vet ni vad som väntar på att visa upp sig under allt? Mitt sexpack! Söndag ska bli min no shame in the game söndag! Ni ska få se mina framsteg mot målet. Jag är så härligt peppad just nu! Nu kör vi fitnesszillas!

20130818-110207.jpg

På tal om ”shame” så blev jag väldigt ledsen när jag läste det här blogginlägget av Natashja.

🙁

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “No shame in the game”


 1. Johanna skriver:

  Du är så jävla vacker och klok och allt! Tack för all inspiration! Förra året fixk du mig att sätta igång och det känns kul att du dragit igång hårdare nu för jag kan bara tänka vilken dominoeffekt det ger många av oss!

  Och ikväll ska jag resa med min mormor på charter. Förr hade det aldrig kommit på kartan, men tack vare att du visat din farfarskärlek så mycket, har jag blivit mer noggrann med att ta vara på mina morföräldrar.

  Varje gång du skriver om något bra som hänt fig på bloggen blir jag riktigt glad, för det känns som att du påverkar och smittar av dig med klokhet oxh glädje.

  Och jag är så glad att du är några år äldre än mig, för då är du som en storasyster som vägleder en lite. Exempelvis i dejtandet…tänk vad mycket mer chill jag blivit sedan jag fattat att min prins är där ute någonstans och jag ska ha en bra en, inget svin. Oj vad jag svamlade iväg….ville bara överrösa dig med bloggvänslove. <3

 2. Maline skriver:

  Heja dig!

  Snygga braxor också! Trevligt att se något färgglatt istället för de vanliga svarta brallorna som säljs överallt 🙂 Ha det!

 3. Anna skriver:

  Hej!
  Jag blir väldigt inspirerad av dina träningsinlägg! Själv tränar jag ganska mycket, och lägger ner mycket tid på min träning varje dag. Imorgon ska jag börja jobba efter fyra och ett halvt års studier – ett heltidsjobb med pendling varje dag kräver fler av mina timmar i anspråk i förhållande till hur det var när jag pluggade och kunde lägga upp mina dagar i princip som jag ville..
  … Nu till min fråga: Det känns som att du får in relativt mycket träning utan att lägga flera timmar på det varje dag – hur ser dina ”effektiva” pass ut, vill du dela med dig av något exempel (hur lång tid, antal övningar osv.)?
  Tack för en väldigt inspirerande blogg!!

 4. Och något du gärna får visa – för jag har alltid undrat… Hur ser en avslappnad böjd sexpacksmage ut? Haha
  Go girl!

 5. Emma skriver:

  berätta om möhippan!

 6. JUNITJEJ skriver:

  Vilka snygga träningskläder!

 7. Sohlberg skriver:

  Kul med färgglada träningskläder, själv äger jag typ bara svara 🙂

 8. Emma skriver:

  Gaaahw ge mig dina vadmuskler! D: *avis*

 9. Du är strålande snygg! Superfint med träningsbilder som inte är sådär tillrättalagda (modellen står upp, poserar med musklerna fint spända). Underbara träningskläder också, våga välja annat än svart!

 10. Antonia skriver:

  Jaaa! Du är så duktig! Och jag vill se mer träningsinlägg 😀 är själv helt frälst!

 11. Josefin skriver:

  Elaine du är grym! Men var har du köpt dina tights, för de är helt amazing!!! Kram!

Lämna en kommentar