Nummer 21 i Sverige


Har vi varit så högt upp på topplistan förut? Jag tror faktiskt inte det. Jag minns när jag tyckte det var roligt att vi överhuvudtaget låg på nummer 50 i Sverige. Nu är det 21. Coolt.

Här hittar ni mitt allra första blogginlägg då bloggen hette Retorikbloggen. Man kan säga att jag inte riktigt visste vart det skulle ta vägen eller hur jag skulle börja. Men börja gjorde jag lik förbannat! 🙂 Sen blev det lite annat om kissnödigposer osv

Det var innan Gustav hade friat, innan bröllop, Matheo, hus i Spanien och annat. Vilken resa det har varit och den fortsätter. Tack för att ni är här!

/Elaine, läser gamla blogginlägg och blir alldeles varm.

 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Nummer 21 i Sverige”


 1. AnnaEmBeeiUK skriver:

  Tack for att DU ar har 🙂 <3

 2. Åh! Det är så himla roligt att ha fått följa med dig under vägen. Jag började läsa någonstans när du och Gustav skulle gifta er. Sedan fastnade jag! Du skriver om tunga ämnen och lite mer lättsamma,det är blandningen som gör din blogg intressant. Att du bjuder på dig själv- personlig men inte privat! Jag ÄLSKAR dina inlägg om kärlek, hjärtesorg, tackla motgångar och peppa sig själv! Åh.

  Kärleksförklaring deluxe! <3

  Kram

 3. Eva skriver:

  Tack för kloka & tankvärda inlägg!

  Ruskigt nyfiken på tavlan bakom dig i detta & andra inlägg.. Konstnär?

  Kram & lycka till med amningsstopp, går bra bara du verkligen bestämt dig!

 4. Malin skriver:

  Vad snygg och vacker du är, Elaine! 🙂

Lämna en kommentar