Börjar jag kanske bli lite introvert?


20130622-145058.jpg

Jag läser sådana böcker och tittar på dokumentärer om introverta. Midsommarhelgen i Stockholm har jag tidigare tyckte varit sjukt deprimerande för att det är så folktomt. Nu älskar jag det, det är så SKÖNT att alla är borta. Jag ska passa på att vara i Sthlm när alla åker till landet. Garaget är tomt, torget är tomt, ingen trafik, bara tomt tomt tomt. Matheo och jag satt på balkongen en hel eftermiddag och bara en handfull traskade förbi.

20130622-145339.jpg

I skrivandes stund sitter jag bakom min dataskärm på ett folktomt Hermans och bara njuter samtidigt som jag längtar hem till farfars fåtölj hemma. Jag vill sitta i den själv och läsa mina gamla dagböcker från tonåren.

/Elaine, älskar sin nya introverta sida trots att en hennes extroverta sida delar den med 90.000 läsare.❤

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Börjar jag kanske bli lite introvert?”


 1. Vilken fantastisk balkong! Perfekt spaningsläge 😀 Älskar det! Tror sådant går i perioder och att det är väääldigt nyttigt att vara ”introvert”, alltså ta sig tid att verkligen vara med sig själv och det på riktigt. Höra vad den inre rösten säger och vad man nu förtiden tänker och grubblar på. Älskar din blogg. Många kramar!

 2. Hälsosamt med balans tror jag 🙂

 3. Malin skriver:

  Du går igenom en tuff tid i ditt liv med mammakrisen (det lät hemskt, vad ska vi kalla det? Mammatvivel?) och saknaden nu efter din farfars död. Låt allt vara som det är. Behöver du vara lite introvert så är det okej, det kommer gå i vågor. Försök att fokusera mindre på labels och mer på att leva i nuet. Stor kram!

 4. Läckage skriver:

  glad midsommar 🙂

 5. Låter i mina öron som en skön plats att vara på.

 6. Stina skriver:

  Hej Elaine. Glad fortsättning på sommaren!

  Måste få råd och då frågar jag alltid dig o dina läsare/mina bloggsyskon. :p
  I September blir jag fru!! Fru efter fem års härligt förhållande och nu en bebis i magen. Allt känns perfekt men vi har ett problem. Efternamn.
  Vi kan inte bestämma oss vad vi ska heta som familj och vi vill inte ha dubbelbamn.
  Så ge gärna råd. Jag heter Forsberg, känns bra och helt okej och han gillar det. Men jag har inga syskon eller kusiner så namnet lever med mig. Eller dör ut i vår släkt.
  Min blivande heter Rehn och det gillar jag också. Han har inga syskon heller så namnet dör ut också om vi inte tar det, från hans släktträd alltså.
  Rehn är mer ovanligt men min kille säger att folk ibland vill göra sig lustig och säger smuts, trots att det är djuret ren det härstammar ifrån. Han tar inte illa upp men är rädd att våra framtida barn skall bli retade med tanke på att vuxna kan tycka det är så kul att göra sig lustig på ett namn.
  Han har inte själv blivit retad för namnet i sin barndom.
  Mig kvittar det, men vet att han nog vill ha kvar det men då är rädd för barnens skull.

  Yohio heter ju Rehn, Vice presidenten i finland hette ju det, någon i Takida osv, så jag tycker han ska ha kvar det.

  Men vi står still eftersom båda är fina, vi inte vill ha vå namn utan ett, och ett för alla i familjen.

  Vad tycker du Elaine, och ni andra?? Folk i vår närhet vågar inte vara ärliga så säg gääärna vad ni tycker.

  Kram Stina

  • Helena skriver:

   Jag är lite traditionell när det kommer till sånt, och tycker absolut ni ska ta killens efternamn. Om någon vill reta era barn kommer de hitta något att reta dem för, oavsett efternamn. Finns alltid något, och om inte kan man ju hitta på något (barnlogik juu). Verkar också som att du lutar åt det, även om det såklart känns konstigt att ge upp sitt eget efternamn som är en så stor del av ens identitet och än svårare blir det väl om killen propsar på att man inte ska…

   Men hur ni än gör tycker jag absolut ni ska välja ett gemensamt namn. Så att ni blir en familj. Tillsammans.

   Och grattis till bebis och giftermål!

  • H.M skriver:

   Rehn-Forsberg vore inget fel på enligt mig, jag menar det låter ju som att det finns en anledning att behålla båda efternamnen…

  • Linn skriver:

   Rehnberg!

  • wigwag skriver:

   Forsberg tycker jag. Så himla fint efternamn. Det ska sjunga lite och ha minst två stavelser vilket inte det korta och lite trumpna finska efternamnet Rhen har. Forsberg, Foorsberg, Forsbeeerg, det är dans på foorsbergs brygga. Prova själv och sjung på Rhen så får ni höra hur dumt och konstigt det blir.

 7. Jag tyckte också det var så otroligt skönt igår när vi var ute och gick och det var så lugnt ute och inga människor. Tror man behöver sånt ibland för att få en paus från stressen, det har nog inte med att du är introvert pga det. Stor kram !

Lämna en kommentar