Lite stressad men mycket glad


20130528-134354.jpg

Morgonen började himla fint om än stressigt. Bilolycka så trafiken kröp fram till min föreläsning. Jag kom fram tio minuter innan den började. Fullsatt hos Talarforum och en riktigt fin publik.

20130528-134537.jpg

Sen hämtade jag vår alldeles nya kursbok till fortsättningskursen Snacka Snyggare. Åh vad den landade fint i min hand och vilket innehåll!

20130528-134839.jpg

Lisa och jag hade ett möte med Soft som gör våra snygga presentationer. Och sen fick jag rusa iväg för att testa tärnklänningar.

20130528-135154.jpg 20130528-135159.jpg 20130528-135206.jpg

Sen hände något helt makalöst på tunnelbanan. En superfin tjej som jag tror är en bloggläsare kom fram till mig, tog min arm och sa ” Du är HELT fantastiskt! Ja det är du Elaine!”. Man kände att det kom rakt från hjärtat. Att få höra det från en främmande person bara sådär det gör en obeskrivligt glad. Det önskar jag att alla kunde få uppleva, till och med mina ”fiender”. Smälter inte hjärtat av en sån kommentar så har man inget hjärta. Tack snälla du som sa så, det var både modigt, snällt och betyder mer än man kan förstå!❤❤❤

/Elaine, kliver in i nästa kundmöte med ett löjligt glatt leende på läpparna!

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Lite stressad men mycket glad”


 1. Anna skriver:

  Så jävla fin och vacker. Skitsnygg och klok!

 2. Cissi - dansande vagabond singel som njuter av solens varma strålar skriver:

  Vilken färg blir det på din klänning? Funderade inte du på mintgrönt innan?

 3. Ruffie-Lina skriver:

  Men du ÄR fantastisk Elaine! 🙂 Jag pratade med min pappa om dig och dina mål och tacksamhetslistor idag, tror att jag ska börja med tacksamhetsgrejen faktiskt. Verkar bra. Och han höll med 🙂

  Stor kram till dig!

 4. Anna skriver:

  Å hej! Undrar vart du köpt kjolen ifrån? Superfin! :-*

 5. […] besökte jag, Elaine, Denise, Bella och Angielina By Malinas showroom på Nybrogatan för att prova tärnklänningar. Vi […]

 6. Annica skriver:

  Hej! Jag lyssnade på dig i morse och inte en sekund av din ”stress” i morse tvärtom – du var inspirerande och helt enkelt underbar. Fin tjej du mötte på T-banan – mera sån’t 🙂 Ser att Anna ovan undrar om din kjol, jag fastnade för dina skor och undrar förstås – Var har du köpt dojjorna? 🙂

Lämna en kommentar