Ett himlans bra tips


Vilken lång, härlig och ibland sorglig tråd det blev om singelinlägget. Fler som blivit nysinglar efter destruktiva relationer, andra som var lyckliga singlar andra trötta singlar. Och det slog mig när jag läste igenom kommentarerna att vilken stor och varierad skara vi är på bloggen. Det är så kul och givande och vilka bra bloggvänner ni är till varandra! Emma gav ett hett tips som jag lätt hade testat om jag hade varit singel. Varför komma på klyschiga fraser eller svåra formuleringar när man kan säga något så enkelt och faktiskt så charmigt som ”Hej”! 🙂

20130403-225151.jpg
Det är nästan så att ni singlar som tappat dejtingnistan borde ses och peppa varandra. Kanske en härlig trött-på-eller-härligt-att-vara-singel-aw? Ni är så många härliga personer här så jag vet att det inte skulle vara annat än härligt!
Matheo och jag har fö vänt på dygnet. Han jagar en Lokaflaska och jag bloggar lite.
20130403-231747.jpg
Jag älskar mitt afro, men imorgon ska det få bli rakt i nån vecka eller så. Jag har nästan glömt bort hur jag ser ut i rakt hår. Det är nästan två skilda personer!
20130403-230438.jpg20130403-231459.jpg

/Elaine, ska läsa Kristians senast guldblad så fort Matheo har somnat.

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Ett himlans bra tips”


 1. Ida - mammaledig med lille O skriver:

  Lustigt det där med loka-flaskan. Min Oliver (7,5 månader) blir helt besatt när han får syn på flaskor. Han bara MÅSTE få tag på dem. Undrar vad det är som är så spännande med flaskor. 😛

 2. Jag skulle kunna tänka mig att försöka styra upp en bloggträff här i Göteborg om fler skulle vara intresserade? Behöver ju inte enbart prata om singelliv men kan ju vara kul att bara nätverka lite nytt folk 🙂 nån som är sugen?

 3. Linda - glad singel men uttråkad skriver:

  Emelie!
  Jag är singel, elaineföljare och religionsintresserad (lärare) som inte bara söker någon att dela livet med utan också upplevelser och skönt häng. En bloggträff i Göteborg låter fint som snus. Any other takers?!

 4. Älskar din blogg Elaine! En av favoriterna helt klart. Ett måste att läsa varje dag 🙂 Så vacker är du, både på insidan och utsidan. Stor kram!

 5. Emma- satirfan å Distrikssjuksköterska skriver:

  Va coolt att du kan skifta mellan två så olika frillor. Supersnyggt båda! Å du slipper ta till saxen för förändring:)

 6. Emma- satirfan å Distrikssjuksköterska skriver:

  Föresten- nån som har nån reflektion kring Seven Elevens koppkupp? Dvs att man kan ta en viss To go mugg om man är singel å en viss om man är i ett förhållande. Vet inte om jag ska tycka det är kul eller galet…

Lämna en kommentar