Hur långt kan man gå i artificiella smaker Loka


20130327-000207.jpg
Jag tycker att det börjar bli lite löjligt. Vill jag ha en milkshake så köper jag en milkshake. Inte en ”Loka Milkshake”. Vad kommer härnäst, Loka med spagetti bolognese smak? Eller varför inte Loka med Våfflor, grädde och sylt smak. Varför gå på brunch när du kan köpa en ”Loka Brunch”?! Trams. 🙂
/Tant Elaine.

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Hur långt kan man gå i artificiella smaker Loka”


 1. Theresia skriver:

  Fast det är väl kanske inte konstigare än läsk, som också smakar allt möjligt sött? Jag är dock lika litet frestad av dessa som jag är av läsk.

 2. Gamze skriver:

  Jag tycker i och för sig inte att det är jätte stor skillnad på att lansera vatten som smakar jordgubbsmilkshake eller äppelpaj i jämförelse med jordgubb-vanilj smak eller tex. äpple-kanel. Det är ju mest en skillnad på om man döper det efter de enskilda smakerna eller om man väljer att benämna det efter ett bakverk eller dylikt.

  Däremot kan jag hålla med om att detta ständiga nyskapande börjar gå till överdrift. Man måste ju inte dricka det man tycker om att äta i vatten väg. Är man sugen på paj kan man ju faktiskt köpa en paj.

  Fast det kanske har ett samband med den rådande nyttighetshysterin. Inte för att det nödvändigtvis skulle vara dåligt att äta nyttigt, tvärtom, men det kan ju gå till en överdrift. Att folk inte vågar äta onyttigt men saknar smakerna och att substitut som smaksatt vatten helt plötsligt får en ny målgrupp.

 3. Haha! Du e så skön! Akta så inte Loka snor dina idéer nu 😉
  Kram

 4. Hmm, inte blev jag sugen iallafall. Vill gärna ha någon fräsch fruktsmak på vattnet om det ska vara någon smak alls.

 5. AnnaEmBee skriver:

  Och man kan ju bara undra over alla tillsatser och sotningsmedel dom proppat I ocksa. Nej, tacka vet jag kranvatten med en skiva gurka (eller citron) I.

  Kram!

 6. Emma skriver:

  Jag är dock jätteglad! Jag kan inte ens dricka milkshake, så jag ska testa denna LOKA. 🙂
  Roligt med lite spännande smaker, kommer ju inte finnas så länge, sådant håller bar ai ett par månader.

  Dock vore det intressant om de kunde speca innehåller med antal kolhydrater, någonstanns kommer smaken i från.

 7. Längtar tills Loka med vispad grädde-smak. Under tiden kommer jag köpa den med limepajen

 8. hanna skriver:

  jag tycker det är bra. för nu har man en nyttigare variant av milkshake 🙂

 9. Linda - utbildare som vill leda, inspirera och möjliggöra! skriver:

  Har smakat Loka lemon pie. Kan verkligen intyga att den smakar, ja, som den flytande pencilinen man fick som barn. Äckligt! Kommer dock att prova de andra med. Är för nyfiken för något annat.

 10. Ada skriver:

  Vill jag ha en milkshake köper jag ändå ingen milkshake då jag inte vill ha allt det sockret… ska testa vattnet definitivt!

 11. […] Loka likes old school kom förra året med tre smaker. En med jordgubbs glassvariant och en med milkshake (helt ok) och citron paj (godare). Denna grej gjorde att Elaine Eksvärvärd ifrågasatte ”Hur långt kan man gå i artificiella smaker Loka” […]

 12. […] Loka likes old school kom förra året med tre smaker. En med jordgubbs glassvariant och en med milkshake (helt ok) och citron paj (godare). Denna grej gjorde att Elaine Eksvärvärd ifrågasatte ”Hur långt kan man gå i artificiella smaker Loka” […]

Lämna en kommentar