Nyanställda Lisa råkade skicka massör till sin chef


För ett år sen så gjorde vi en riktig pangrekrytering, vi anställde vår retorikkonsult Lisa Blomqvist. Till en början så fick hon lite assistentuppgifter eftersom jag var gravid, skrev bok, föreläste, skulle ta körkort, hålla retorikkurser. Idag är hon retorikkonsult och helt klart en av Sveriges absolut bästa. Utöver det så är hon så skön tjej, sjukt rolig. Vi har samma sjuka humor. Kanske ska man rekrytera på humorpremisser i framtiden? Jag tror att delar man humor så delar man mycket. Sen ska man ju vara kompetent också, det är ju Lisa förstås. Och rolig. 🙂

Men då fick hon hjälpa mig att ordna Alla hjärtans dag present till Gustav. En bukett med röda rosor och en massör som skulle komma till kontoret. Medan Lisa var på stan och gjorde ärenden så kom en långhårig medelålders man till kontoret med en bukett röda i handen. Han gick fram till Gustav och sa ”This is from Lisa!”. I buketten var det en lapp där det stod ”Jag älskar dig!” och så satte han igång och massera Gustav. Herregud! Ni kan förstå att Lisa höll på att DÖ när hon fick höra det. Första veckan på jobbet och allt! Och världens kärleksförklaring till bossen och massage på det! Haha, sjukt kul att tänka på så här i efterhand. Lisa påminde mig om det igår på tal om mitt inlägg om vardagsromantik:

Kom att tänka på förra året! Kommer du ihåg?

HELT NY på jobbet, hade jobbat i några dagar och skulle fixa din bukett till Gustav så SKRIVER BUDET FEL och skriver att rosorna är från Lisa. Hur kul var det eller?! Tur att man har softa chefer som förstod att det var ett missförstånd! Med en stel och humorbefriad chef hade situationen kunnat bli MINST SAGT prekär! – Lisa

/Elaine, älskar sånna missuppfattningar!

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Nyanställda Lisa råkade skicka massör till sin chef”


 1. Johanna - Ledarskapsentusiast och hundförare som drömmer om mr right! skriver:

  Hahaha 😀

 2. Haha, tack för dagens skratt 🙂

 3. pilla skriver:

  Klockrent i efterhand!

 4. Jan Lahti skriver:

  Haha =) Tur att Lisa hade en bra chef…

 5. Jag har min första dag på jobbet idag. Har haft ett fruktansvärt år 2012 och valde därför att bryta upp och göra ett miljöombyte i en helt ny stad. Flyttade upp till Uppsala igår, flyttade in på vandrarhem då jag blivit lurad på lägenheten jag skulle bo i. Fick en snäll dagmatte till min valp. Är nervös inför allt nytt med nya kollegor, nytt liv. Men nu kan det bara bli bättre, det kommer bli bra tillslut!

Lämna en kommentar