Randiga gänget


20130202-103709.jpg
Matheo och jag städar hela lägenheten. Det är SÅ skönt när man har den där städenergin. Jag har tom rensat ut ”stressplatserna” – lådor/skåp som man bara har proppat med skit och inte orkar öppna för de stressar en. Idag ska jag vara Stefans svans.
20130202-105441.jpg
Han åker till NY på måndag så jag har sagt att jag är hans från morgon till sena kvällen. Vi ska fika göra stan, hälsa på hans härliga föräldrar, hans moster Inger och Arne, systerdotter Rebecka. Stefan har världens skönaste moster och mamma. Dom är enäggstvillingar och så härliga. Vi har samma sjuka humor, känns nästan som mina mostrar med! Jag gav Stefans moster Inger ett tutt-memory när hon fyllde 60 år. Hon skrattade öppnade kortleken och sa ”Fan! Här finns inte mina tuttar med!” 🙂
Rita och Inger back in the days!
20130202-104624.jpg
Gud vad jag längtar till Måldag, har så mycket roligt to-do! Vad gör ni idag? Såg ni förresten att Sandra flyttar till Paris för att leva klyschan? Sååååå underbart och rätt! Hoppas att hon skaffar sig ett gäng fransosälskare som är snälla så det inte blir som för Carrie med ryssen (SATC). Sandra är ta mig tusan Sveriges svar på Carrie tycker jag. ÄLSKAR hennes blogg!
/Elaine, smyger iväg till gymmet nu när Matheo har somnat.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Randiga gänget”


  1. Li skriver:

    Sandra blir nog inte sa glad om hon laser detta, hon gillar ju inte Carrie alls. och hon ar val sa langt ifran henne man kan komma forresten.

  2. sandra. skriver:

    Så fint sagt, tack snälla!

  3. Rebecca skriver:

    Så glad jag är för att du tipsade om Sandras blogg, älskar den! /Bloggnörden 😉

Lämna en kommentar