Gott nytt år och tack för ett fint 2012


Här får ni, sista inlägget från 2012. Jag ville ge er ett glittrigt nyårsinlägg där ni ser mig sminkad till tänderna med en nyårsblåsa. Men det är inte jag och har nog aldrig varit min blogg. Så här har ni istället en svettig och fräknig fitnesszilla direkt efter ett träningspass.

20121230-221354.jpg

Jag vill tacka er för det här året. Tack för att ni velat ta del i min vardag och att ni blivit så många, dubbelt så många för att vara exakt. Min bloggmotivation är helt och hållet ni bloggvänner. Er närvaro i kommentarer men också i statistiken gör ju bloggen. Den fina tonen och stämningen som vi har 99 dagar av 100. Jag tycker vi gör bloggen ännu härligare 2013! Vad tycker ni vi ska koka ihop? Vad vill ni ha mer av? Vad vill ni ha mindre av? Tycker ni att jag bloggar för mycket? Skulle det vara skönare med säg, 3 blogginlägg om dagen istället för fem som det oftast är. Is less more?

Jag skulle bli jätteglad att få höra lite nyårsförhoppningar till bloggen 2013. Tycker ni att det är roligt att läsa så tycker jag det är desto roligare att skriva.

Tack för att ni var med mig 2012 som i korta drag innebar:

Ni var med mig i min graviditet.

Ni hejade på när jag pluggade till körkortet.

Ni tröstade när jag kuggade.

Hurrade när jag tog körkortet.

Hängt med till Dubai och fått se Crille fria till Jossan.

Ni var med i förlossningsrummet.

Fick se Matheo som liten knodd och nu en sju månaders bamse.

Ni har sett mig väga 94 kilo och följt med mig ner till 66 kg.

Varit med in min fitnesszillabubbla

En bloggvän ordnade bloggvänsträff för er som kände att det var dags för nya vänner och många av er träffade nya vänner.

Ni var med mig när jag hälsade på farfar.

Tröstade mig när han gick bort.

Sett mig gadda mig för första gången.

Ni har varit med och gett mig både råd, tips, feedback och kritik. Jag är tacksam för det och framför allt tacksam för att ni är här och är sånt härligt gäng. Ni är unika var och en av er och jag ser er och det finaste är att ni ser varandra. (Lite feedback är att ni byter namn när ni kommenterar så det är lätt att känna igen er Nzosansa eller ”Lady Dahmer – feministfitta”. Vad heter du och vad karaktäriserar dig? På så sätt blir du en självklar profil och man kan lätt gå in på din blogg, så blev Lady D stor. )

Tack för att ni var med mig 2012, nu håller vi tummarna för ett ännu härligare bloggår 2013

/Elaine, är nöjd med att hon lyckades klämma in en tjusig bild. Det är ju ändå nyårsafton!

 

Bloggvännerna har ordet

21 svar till “Gott nytt år och tack för ett fint 2012”


 1. Josefin skriver:

  Less är i detta fallet inte more, fortsätt blogga så mycket, det är roligt att läsa. Fortsätt för min del gärna skriva mycket om din träningsresa och dina (måndags)mål, det är roligt och motiverande och läsa tycker jag. Använder du fortfarande viktväktarna?

 2. Ylva skriver:

  Men alltså, ditt afro <3 Så sjukt härligt! Passar din energi!

  Gott nytt, och lyckost Matheo som får bada så mycket, min gris hade älskat det!

 3. Tack själv goa du!! Jag är minst lika tacksam! 🙂 Det är så kul att följa din resa och att få daglig inspiration från en så härlig själ. Gott nytt år på dig och familjen!
  Och inför 2013 så önskar jag mig en bloggträff 😉 Nu är jag i Sverige och kan vara med och det vore superkul om du kunde vara med!
  Puss och kram!

 4. Lise skriver:

  Å vi har varit webisvänner ett år utan att du vet nått om mig fast jag vet en hel del
  om dig. För mig kommer jag mest minnas att jag tog körkortet 2012 och att jag började nytt jobb samt köpt lägenhet! Undra vad som kommer ske 2013? Gott nytt år/ din Webbis Lizz

 5. Mathilda skriver:

  Tack själv Elaine, du är bäst 🙂 Något jag skulle vilja läsa mer om är din mat, hur du ätit/äter för att göra denna häftiga viktresa 🙂 kram!

 6. Marie-Louise skriver:

  Definitivt inte färre inlägg! Gillar att kunna gå in på bloggen flera gånger per dag för nytt läsmaterial. Jag älskar att din blogg är så varierad, att den handlar om så många olika ämnen. Det är en av anledningen till att jag inte tröttnat på din blogg som jag gjort med så många andra. Du är öppen och ärlig vilket får en att känna som om man verkligen känner dig, att du släpper in en i ditt liv. Självklart visar du inte allt och du är mer än den du porträttera här, men det jag ser gillar jag! 🙂

  Kanske lite fler karriärsråd och mer retorik, såvida du inte vill spara det till dina föreläsningar och böcker. Men små ”tid-bits” hade varit kul.

  Det hade också varit roligt att få veta vilka dina andra bloggvänner är, en kort presentation i kommentarsfältet kanske? Vi har ju dig gemensamt, men det finns eventuellt annat också. 🙂

  Fler videosvar på frågestunder, det uppskattade jag!

  Bloggträff tycker jag liksom Jennifer skulle vara jätte kul.

  I övrigt fortsätt som tidigare, det är ett vinnande koncept!

  Kram och gott nytt år!!

 7. Emma 18 år skriver:

  Gott nytt år på dig! Jag tycker om att du uppdaterar många gånger om dagen, det (bland mycket annat!) gör din blogg unik!
  Kram

 8. Malin skriver:

  Önskar hela din härliga familj ett riktigt gott nytt år och en underbar fortsättning!
  Fortsätt blogga precis som du gör!

 9. y skriver:

  Jag tycker som Marie-Louise några rader ovanför mig. Du har en härlig energi, du är en fin människa och du är min favorit av alla bloggare. Jag ska fortsätta följa dig och få mer tips och inspiration.

  Just D ett tips, från person med afrohår till en annan. Hur tar du hand om ditt hår?Gärna lite tips om det 🙂

  Kram och Gott Nytt År

 10. För mig är din blogg en härlig positiv bubbla som jag kan klicka mig in på när jag känner mig glad, ledsen, lycklig, besviken, arg, deppig osv. För efter varje besök känner jag mig glad och inspirerad. Att du är du och inte försöker vara någon annan. Det är det bästa.

  Det jag vill säga med det är att fortsätt med det du gör. Skulle dock vara kul med mer retorikinlägg. Och peppinlägg. Gillar även MammaElaine. Då jag själv blev mamma i år och kan relatera till vissa saker.

  Viktiga ämnen tycker jag också är bra att kunna ta upp. Inte vara rädd för att faktiskt prata om saker som är tabu. Som Lady D gör. Men då menar jag inte att du måste skriva massa om just genus och sånt. Det kan vara vad som helst. Skulle vara kul att läsa om dina åsikter. Just det! Mer videobloggar.

  Kram och gott nytt år fina du! <3

 11. Julia skriver:

  Jag är så glad över att ja hittade din blogg detta året!! Kommer fortsätta vara din trogna bloggvän då du är sååå klok, en sån förebild och fin på alla sätt! Och nej, inte 3 genomtänkta planerade inlägg utan hellre 5 spontana inlägg om lite vad som helst! Fortsätt vara precis den du är 🙂 ❤

 12. Tre inlägg om dagen är väldigt lagom! Gott nytt år till dig och familjen, jag ser verkligen fram emot att följa er under 2013! Kram på dig!

 13. Fortsätt som du gör, du har en bra blandning och jag gillar många inlägg 🙂
  Gott Nytt År

 14. Jag gillar din blogg precis som den är, med en mix av flera ämnen – träning och mammarollen tycker jag är extra kul att läsa om, fast även dina retorikinlägg om hur man får människor att lyssna osv. Och dina resor är superkul att få följa med på!

 15. Macilla skriver:

  Tack för ett oerhört intressant och inspirerande år. Det är fantastiskt hur du bidrar med nya tankesätt.

  Nyårsmål i korthet är att jag ska ta bättre hand om min kropp överlag. Inkluderat träning, tandvård, hud etc. Vi har ju bara en kropp och den ska bära oss genom livet. Jag ska också försöka konkretisera mina framtidsmål bättre och sträva efter dem. Men allra mest hoppas jag ska bli bättre på att visa min potential så att någon anställer mig, allrq helst inom den yrkesbana jag tänker mig. Så ska jag bli mer aktiv här i kommentarsfältet 😀

  Och gällande inlägg så fortsätt som du gör, det är härligt att läsa och känns genuint. Gott nytt år!

 16. Delia skriver:

  Hej Elaine!

  Det är ju precis det här vi bloggvänner tycker om, att du är så jordnära o inte har massa glitter o stim o stoj 😀 jag är iaf jätteglad att vara en bloggvän o jag älskar din blogg. Jag tycker det är fint stt du har så pass mkt förtroende till oss att du vill dela med dig av så mkt på livets resa.

  Önskerubriker tyckar jag definivt du ska fortsätta med 🙂 tycker också om stt läsa om när du delar med dig av ditt liv, o då menar jag dina erfarenheter, både bra o dåliga. Du har alltid en poäng när du tar med dina historier, så man lär sig alltid nånting på kuppen.
  Det enda jag kan komma på mig själv reagera på är att instsgrambilderna hamnar på bloggen också (jag vet, det är en skitpetitess haha) men jag som följer dig på IG vill gärna se andra bilder på bloggen, eller iaf bilder utan IG-filter.

  O inte att förglömma, heja videoinläggen! De är super o att ha frågestund med den metoden är ju klockrent!

  God fortsättning till dig o familjen!

 17. Maria skriver:

  God fortsättning önskar jag dig och din familj. Fortsätt med dina spontana inlägg. Håller med tidigare talare. Det är något som jag uppskattar. Där delar vi din energi, glädje och sorg. Det har hjälpt mig enormt mycket det senaste året. Kram

 18. Charlie CS skriver:

  Frågan om fem inlägg eller tre är svår. Missar ibland några dagar och då är det mycket att ta igen men tycker ändå att det är gött att det finns så mycket att ta igen när man väl gör det! Det finns alltid något inlägg jag bara scrollar förbi (sorry) och då är det bra att det finns fler!

  • Elaine skriver:

   Det är lugnt! Skulle vara kul att veta vilka inlägg som folk scrollar förbi för jag tror nämligen att less är more!

 19. I’ve read all your information that you shares in your article and I really love it. Thank you for sharing this post. I appreciate it.

 20. run 3 skriver:

  Love it, it’s definitely important to know how to do this properly and efficiently, clients LOVE these.

Lämna en kommentar