Tack för bh-tips


Vad fina amningsbh:ar ni tipsade om! Glammom rockar OCH de har stora storlekar för helt ok priser. Nu ska det shoppas!

 

 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Tack för bh-tips”


 1. Linda skriver:

  Snyggt! Där måste jag oxå kika 🙂 jag råder dock till att avvakta lite innan du köper, de första 2-3 veckorna är brösten så svullna av mjölk, sen lägger det sig och de har anpassat sig till mängden mjölk bebisen behöver vilket innebär att man inte behöver lika stor kupa. Även omkretsen minskar på den tiden.

 2. Evelina Tornberg skriver:

  Skulle du inte kunna tipsa oss andra lite mer välsignade mskr som inte ammar men ändå har större storlek?? 🙂 Jag har själv 70G och har nog provat det mesta i BH-väg tror jag då jag ända sedan i tonåren har sökt BH med ordentligt stöd för större byst… Men helst inga strutar eller helt se ut som en pensionär (inget ont mot dom men tiden är inte där än för mej, närmar mej bara 30 så dt är ett tag kvar 😉 ) Mitt bästa tips är nog Primadonna för stöd, Freya för att få nåt snyggt eller fantasie som ligger mellan dessa två, både i utseende o pris. Någon som har något annat förslag?? kram!

 3. Veronika skriver:

  Told you – de har grymt snygga!

  Jag väntar till Oktober och köper…då mjölken rinner till… 🙂

  Kram
  V

Lämna en kommentar