Sök inte kärleken


20120602-111351.jpg
Bloggvännen Angieface gillade också mitt favoritcitat om att hitta kärleken.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Sök inte kärleken”


 1. kristina skriver:

  Jag: Jag känner mig inte så uppskattad som jag vill vara i ett förhållande.
  Han: Men Elaine, du är uppskattad jag har bara svårt att visa känslor.
  Jag: Det är svårt att visa något som inte finns där.
  Han: Jag är inte den som håller i hand på stan Elaine.
  Jag tog hans hand: Jo, det är du. Du är bara inte det med mig, men du kommer bli det när du träffar den du är kär i.

  EXAKT såhär har jag haft det hela mitt liv. men istället detta…..”jag är inte en person som vill ha barn och familj”….ett år senare har denna person barn och familj men med en annan kvinna. jag sa exakt som du ovan, ”det kommer du vilja ha med rätt person”. ”jag tycker in om att ligga nära, tjejer ska bara ha så mycket intimt och kramas….jag vill GÖRA saker”….samma visa om och om igen. jag är less. kärleken finns kanske inte för alla? jag känner mig helt fel efter alla dessa nitar och till slut vet jag inte hur jag ska vara i ett förhållande överhuvudtaget….jag hoppas det finns någon för alla, men jag tvivlar på det ju äldre jag blir. tyvärr. stor kram

 2. Viktoria skriver:

  Stämmer så bra! Är visserligen väldigt ung, men har också försökt hitta kärleken, väcka känslor för rätt kille. Men så plötsligt så står han där, helt rakt upp och ner, det är okomplicerat och rätt, och inte alls som jag tänkt mig. Haha, så det stämmer. Så väl.

Lämna en kommentar