Underbara drömmar


20120517-084808.jpg
Jag har precis vaknat, drömde så himla härligt. Jag drömde bland annat om vår dotter, nu tror jag att det är en tjej för både Gustav och jag drömt det flera gånger i en veckas tid. Hon hade olivfärgad hy, knallblå ögon – mörblå cirkel längst ut och ljusblå i mitten – så fina. Jag pussade henne på kinderna och hon låg bara och log och skrattade hela tiden – min lilla bebis.

Sen drömde jag att jag körde upp med världens bästa körledare. Hon tyckte jag var en talang och jag var den första i världen som fick körkortet när uppkörningen var på en cykel. Haha, japp så var det i drömmen. Pedaltekniken och känslan för styret var ”magisk” – hon hade aldrig sett något liknande sa hon. Skön egodröm!

20120517-085441.jpg
Sen drömde jag att jag var solbränd med långt kopparrött lockigt hår, svarta skinntajts och vit t-shirt. Knodden på höften och sexpacket på magen. Vi stod i en vacker allé någonstans och tittade på alla höstlöv som lagt sig som en färgglad matta under våra fötter. Jäklar vad vackert det var och vad snygg jag var.

Drömmarna har varit snälla mot mig i natt.

/Elaine, masar upp sin 83 kilos kropp ur sängen och inser att verkligheten är något tyngre.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Underbara drömmar”


  1. jo skriver:

    Det är en väldigt fin blogg du har, Elaine. Med så fina bilder och texter!
    Vart föreläser du, är det bara för företag osv?

Lämna en kommentar