För er nya bloggvänner som missade bröllopet


Det var den lyckligaste dagen i mitt liv efter dagen då Gustav och jag blev tillsammans och han sa att han sa att han älskade mig för första gången. Här kan ni se hur allt var.

Kvällen innan med tärnorna och min best man Stefan.

Funderingar natten innan bröllopet.

Bröllopsmorgonen

Bröllopsskorna

Så kom blommorna

Mina tärnor och min stilige bestman

Klänningen

Och så var det dags för bruden att träffa sin brudgum

Promenaden till kyrkan.

Vigseln

Så gick det när jag skulle kasta buketten

Bröllopsfotona medan gästerna minglade

Näst sista rapporteringen från bröllopet.

För en månad och tre dagar sedan, sista rapporteringen från bröllopet.

Post Bridezilla syndrome trodde jag, men sanningen är att jag var gravid utan att veta om det! 😀

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “För er nya bloggvänner som missade bröllopet”


 1. Fru K skriver:

  Och snart kommer en till lycklig dag: knoddens födelsedag! Jag har idag fått välsignelsen att uppleva den lyckan för andra gången och det är underbart!

 2. J skriver:

  Underbart Elaine! Tänkte nästan precis fråga vart man kunde hitta lite inlägg från den tiden. Måste verkligen vara härligt att titta tillbaka på! Och snart har ni en liten också. Säga vad man vill men man hinner med mycket roligt på så förhållandevis kort tid! 😀 kram /J

 3. Jennifer Sandström - Utbytesstudent skriver:

  Bilderna är verkligen fantastiska, kan bara föreställa mig hur fin dagen var 🙂

 4. K. skriver:

  Igår bröt jag upp med en kille jag dejtat i två år. Dejtat, och inte var tillsammans med, för att han inte någonsin visste om han verkligen var kär i mig. När han trodde att han var det, var jag lyckligast och kände mig mer älskad än någonsin. Då pratade han om barn och hus och mumlade kärlek i sömnen och fick mig att tro på oss. Men när han hade sina svackor så fanns jag knappt.

  Så igår avslutade jag det, på riktigt, och idag har jag varit trött i kroppen av sorg och saknad. Men så tittar jag in här och ser det här inlägget och vet att jag gjort rätt. För jag vill ju också få gifta mig och skaffa barn med någon som ser mig som en självklarhet och inte en valmöjlighet. Någon som vill vara mitt liv och inte bara en dröm.

  Så tack för det fina du. Jag behövde det här. All lycka till er alla tre.

 5. Sandra skriver:

  Åh va kul att se lite återblickar, även fast jag har sett bilderna tidigare. Jag sitter själv och planerar bröllop, och tittade faktiskt på klänningar senast idag 🙂 Kul!

 6. Sofia skriver:

  Helt underbart vacker är du Elaine! Din blogg inspirerar så mycket! lycka till nu i framtiden med bebisen kramar

Lämna en kommentar