Spontanlunch med Crille & Bella


Jag har en helt underbar måndag. Elins bebbe var så sjukt söt och liten, tänk att jag kommer ha en sån i min famn om tre månader. Mys! Dagens outfit blev som sagt min turkosa HM klänning, vårigt och bra för Expressenplåtningen.

Intervjun med SR om mobbing gick toppen. Jag kände hur jag kokade när vi pratade om hanteringen av mobbare och alla konflikträdda lärare som inte gör något. Samtidigt som jag är så sjukt tacksam för att det finns de lärare som gör ngt. Alla lärare borde få kurser i konflikthantering. Efter intervjun ringde jag Bella och Crille och frågade om de kunde ta en spontan lunch med mig på Anglais och det kunde de! 🙂

Sen blev det intervju och plåtning på Scandic Grand Central om retorik och hur man ska hålla tal.

Här visar jag och journalisten bra respektive dåligt kroppsspråk. 😀

;
/Elaine, i en taxi mot söder där hon ska ta en liten fika med Gaby och sen skriva resten av dagen/kvällen.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Spontanlunch med Crille & Bella”


  1. amanda skriver:

    JA! det borde alla lärare verkligen! jag är lärare och senast idag hade jag behövt ryta till ännu mer än vad jag gjorde. är på praktik på en skola med helt galet ofokuserade elever som kaxar och drygar sig och är allmänt respektlösa mot varandra och mot mig. jag skulle så gärna vilja veta hur man gör, så sjukt att det inte ingår i vår utbildning. ”man lär sig med åren” säger alla och det gör man säkert, redan efter ett halvår känns det lättare, men det är ju synd om de elever som har mig nu! det är ju flera klasser det går ut över innan man har ”lärt sig”. och det är sjukt jobbigt för en själv också, att gå hem helt utpumpad och trött på att tillsägelser som inte hjälper.. åh snark. so i hear ya!

  2. Sofia skriver:

    Haha, vad roligt – här sitter jag och läser din blogg och så dyker min kompis (journalisten) upp på bild!

    Håller med dig angående mobbning btw. Jag blev mobbad hela högstadiet och stötte på min klassföreståndare flera år senare. Hon sa att hon hade sett och hört allt. Och ändå inte gjort något! Fy vad arg man blir.

Lämna en kommentar