Hot mama chockar grabbarna


På vägen hem från träningen idag så var det ett grabbgäng som kollade in mig. Det var lite roligt för jag stod upp med den här klänningen och tjocka strumpbyxor, framifrån så är det lite svårt att se att jag är gravid.

Dom visslade och tjoade och det var ju himla skojigt för jag visste att de snart skulle få se mig i profil.

En av dom: Alltså du är för het!

Jag tittade på dem ställde mig i profil och sa: Tack!!!

Ni skulle sett deras miner, gud vad roligt det var. De var verkligen i chock och visste inte vad de skulle säga. Jag började asgarva sen vinkade jag och gick av. Jag måste säga att det är galet vad mycket uppmärksamhet jag får nu samtidigt som de blir lite chockade när de får syn på magen. Det är knodden som gör mig snygg, himla bussig bebbe det där! 😀

/Elaine, älskar uppskattning när hon är på tjocken.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Hot mama chockar grabbarna”


 1. Monica skriver:

  Snygging där!! Åh, jag tänkte tipsa dig om Vitt te, men du kanske inte ens dricker te? Det är iallafall massa bra antioxidanter i vitt te, och inte heller någon koffein. Det är bra för att motverka infektioner och bacillusker, och det bästa är att det motverkar vätskeansamling, för ämnesomsättningen och tarmarna. Det är väldigt milt, men jag gillar det skarpt. Och bebben me=)

 2. Mikael skriver:

  Roligt att få inblick in i en kvinnas upplevelser som är på tjocken. Speciellt ifall hon är villig att bjuda på…

 3. Linda skriver:

  Jag är också gravid och bor i sådana där toppar/klänningar!!
  Jätte bra plagg och kul när runda magen syns =)

 4. Hjert skriver:

  #metoo

Lämna en kommentar