Näst sista rapporteringen från bröllopet


Det är snart en månad sedan Gustav och jag gifte oss och jag har inte berättat allt än. Men jag ska minsann!

Middagen var helt otrolig, min älskade farfar var första talaren, vilket underbart tal han höll!

Det är svårt att beskriva hur otroligt det är när de man älskar mest på hela jorden ställer sig upp och talar om hur mycket de älskar en för alla vännerna. Ett av de starkaste ögonblicken på hela bröllopet var när Wendy sjöng ”Feel my love” för oss. Det ögonblicket gav mig många gråtattacker efter bröllopet.Jag kan fortfarande inte lyssna på den utan att börja störtböla!

Det talet som knäckte Gustav, mig och alla gästerna var Hannas tal – Gustavs syster. Hon nämnde bland annat Gustavs mamma Barbro som inte längre finns med oss idag. Det var sånt fint tal.

Middagen hade förutom känslomässiga och vackra tal, underbart roliga inslag som när Gustav gick på toaletten så passade alla manliga gäster på att pussa mig! 🙂

Mamma är så söt hon passade också på att pussa mig!

Efter middagen var det dags för bröllopsvalsen…

Och sen var det tårtdags, Gud vad god den var, vit- och mörk chokladmoussetårta med passionsfruktspannacotta i ena och hallonpannacotta i andra. MUMMA!

Nu börjar vi närma oss slutet av rapporteringen älskade bloggvänner. Känns nästan lite vemodigt! Men för er som vill uppleva bröllopssagan från början och/eller vill kika in här när det är er tur att slå ihop påsarna så han jag skapat en ny kategori i bloggen: Bridezilla!

/Elaine, ska iväg och käka lunch med sin kompis Sugarfrog (Camilla)

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Näst sista rapporteringen från bröllopet”


  1. Carro skriver:

    …men, men, men…ringen då??? Har du kanske redan visat ringen? Har jag missat RINGEN????? :)))

    Underbara bilder!!! <3 <3 <3

  2. whynja skriver:

    Är det bara jag som har problem med att se bilderna i det här inlägget? Jag kör Safari…

  3. […] Näst sista rapporteringen från bröllopet. […]

  4. […] Näst sista rapporteringen från bröllopet.   Sharing is caring […]

Lämna en kommentar