Jag vet inte om jag tycker det här är roligt längre…


Jag lider lite av coolhetskomplex, vissa saker tycker jag är så fruktansvärt pinsamt samtidigt som jag tycker de flesta tokigheterna inte är pinsamma alls bara roliga. Vart den gränsen går är svår och det är jobbigt när mina snilleblixtar/tvångstankar/tokiga idéer krockar med mina coolhetskomplex. Jag tycker Gustav är ascool i sin dräkt, men jag känner att mitt coolhetskomplex börjar krypa fram i min dräkt. Herregud titta på mig!

Jag vet inte om jag tycker det här är roligt längre…

Gustav tycker såklart helt plötsligt att det är JÄTTEroligt. Han fick kväva sina skrattattacker för personen som vi hyrde folkdräkterna av. Gustav vet att han är kattig, men jag ser ut som en bastant dam som precis har slaktat ett vildsvin, har fött sju barn, kanske är gravid med ett åttonde. Sen ser det ut som att jag ska hugga ved med högerarmen, min vänsterarm ser ju dithängd ut. Kanske hjälpa en kossa som är på smällen att förlösa, förmodligen kasta de dödfödde kalven i Siljan. Så ser jag ut!

Aja, det är bara att tuta och köra! Svälja coolhteskomplexet och vara bastanta damen för en midsommar i Tällberg.

/Elaine, har känt sig snyggare…

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Jag vet inte om jag tycker det här är roligt längre…”


 1. Karin skriver:

  Ni är assöta! Kör ba kör! Det är bara ocoolt när herr Åkesson gört!

 2. Jennifer skriver:

  Haha herregud vad jag skrattar åt din text under bilden! Ni är jättefina 😉 Och att släppa coolhetskomplexen är ju alltid en bra övning, kör hårt! Glad midsommar 🙂

 3. Hanna skriver:

  Det är ju hur coolt som helst att ni har folkdräkter på er! Bara kör på! =)

 4. Kaisa skriver:

  Har premiärläst din blogg, Elaine! Tror att jag varit inne en snabbis någon gång för länge sen visserligen…. Och det här inlägget var fan det roligaste jag läst på länge.Tack för en rolig stund på ett sommardött jobb. Garvar fortfarande!
  Ha en toppensommar och lycka till med bröllopet!
  /Kaisa K

  • Elaine skriver:

   haha tack snälla Kaisa, skönt att det gav glädje för herregud vad jag kände mig butter ett tag där. 😉 Kul nu i efterhand! Rädd för vad nästa tvångstanke kommer vara. 🙂 Kram

 5. Härliga Dalarna skriver:

  […] ”Jag vet inte om jag tycker det här är så roligt längre” […]

 6. […] mitt bröst och Gustav gör en avokadosallad till det lilla knytkalaset som vi ska till hos Wendy. Det känns skönt med en lugn midsommar i år, inte all in som förra året .  Jag sitter här och tänker tillbaka på hur det var när jag var liten. Min kusin Katariina […]

 7. […] Jag har aldrig känt mig så osexig som jag gjorde i denna dräkt. Ni kan läsa mer om den midsommar…. Men kul var det! La Camilla eller inte, läser hennes bok nu och den är grym!   Sharing is caring […]

 8. […] Jag är inte så välkammad som man kan tro. Jag är lite sjuk i huvudet och älskar sociala experiment och vrickad humor. Som när jag och Gusta… […]

 9. […] Veteraner på bloggen ni minns denna midsommar då Gustav och jag hyrde folkdräkter i Uppsala för att fira midsommar i Dalarna, Gropen. Gustav fick se ut som kungen och jag… ah det blev inte lika hett som jag hade föreställt mig. Läs mer här😂 […]

 10. Annika skriver:

  Underbar liknelse och väldigt rolig. Du är fin iaf och ser cool ut 🤗

Lämna en kommentar