Pussade några grodor, sen kom prinsen.


Godmorgon härliga bloggvänner, mår ni bra? Jag är lite tröttmössa men mår bara bra. Det känns så roligt att vi drar till Dalarna i morgon Gustav och jag. Jag har sån tur som har en kille som tycker mina knäppa idéer är riktigt bra! Träningskläderna är på, det är pass 1 som gäller idag.

Det är så lyxigt att vakna upp med Gustav varje morgon. Fattar inte hur jag klarade mig utan honom som singel, fattar inte riktigt hur jag tog mig upp ur sängen då. Jag är så tacksam för Gustav, men man fick pussa några grodor innan prinsen kom. Det finns ju dem som envisas med att fortsätta pussa grodor. Jag har vänner/bekanta som nöjer sig med att vara med någon som är dum eller inte uppskattar dem. Jag tycker det är så tråkigt. Innan jag träffade Gustav så gjorde jag en lista på vilka egenskaper jag ville att min framtida man skulle ha, mest för att jag inte skulle nöja mig med något sämre eller slösa tid på dem som var det. Här får ni listan:

1. Humor, vi ska kunna skratta massor ihop. För sen när vi är gamla, tandlösa och inte orkar ha sex längre så ska vi i alla fall kunna skratta.

2. Omtänksam

3. Bestämd fast inte larvigt bestämd, bara så pass att jag inte kan köra över honom hur jag vill.

4. Tränad – jag vägde 80 kg fett när jag skrev listan och tänkte att en tränad kille skulle kunna få mig på rätt spår. 🙂

5. Barnslig på rätt sätt, inte när vi bråkar utan när vi skojar. Mina bästa vänner och  jag har det gemensamt att vi kan vara sjukt barnsliga. Älskar sån humor, ungefär som Ellen Degeneres har.


 

6. Attraktiv – varför det hamnar så långt ner är för att jag har dejtat snygga killar som blivit fula efter en vecka för de var personlighetslösa. Den jag blev kär i för första gången var en lönnfet och finnig sak men tunt hår. Så jag inser att utseendet har mindre betydelse för mig. Svårt att tro när man ser Gustav kanske. 😀

7. Ska respektera min tro på Gud.

8. Generös – jag fixar inte snåla typer.

9. Resekille, men inte backpack – jag hatar backpacking men skulle gärna dra med Bella på backpacking bara för att se hennes härligt reaktioner. haha 😀

10. Trogen och familjekär.

För att jag inte skulle deppa ihop på de deppiga singeldagarna – de flesta singeldagarna var sjukt roliga – så tänkte jag alltid att min man, han som jag ska gifta mig med i framtiden. Han finns ju där ute någonstans och gör något. Vi har bara inte träffats än. Han går till jobbet, äter, sover och snart ses vi. Så jag tänkte på honom fast jag aldrig hade träffat honom. Jag tror att har du den inställningen så kommer (precis som i Alkemisten) universum verka för att det bli så. Du kommer undermedvetet sträva efter din lista och inte nöja dig med annat än din man. Så ni singlar som är deppiga och inte vill pussa grodor längre. Skriv en prinslista – hur är han? Sen ser du till att inte nöja dig med sämre för då kommer ni träffas snabbare. Uppoffra grodorna! 🙂

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Pussade några grodor, sen kom prinsen.”


  1. Vanessa skriver:

    Hola Elaigne! Jag håller med dig. Jag har nu varit gift med min prins i snart 10 år man ska inte behöva nöja sig med mindre än vad man drömmer om. // Saludos, Vanessa

  2. anna-karin skriver:

    det där klippet med Dennis Q är ju så sjuuukt kul! Ellen var min bästa kompis när jag var hemma med Maja när hon var liten, härlig, glad och rolig som f–n ! Ellen alltså : )

Lämna en kommentar