Djurås va


IMG_0697.JPG

Gud så skönt att sitta i solen och bara skriva ett helt vanligt blogginlägg. Behöver det. Är trött i skallen, men varm i hjärtat. Jag tror på Sverige.

IMG_0700.JPG

Såg precis en man sitta och samtala och äta mat med tiggaren utanför butiken. Han finansierade inte tiggeri, han var medmänsklig. Han åkte förbi med bilen efteråt, jag mötte han blick och gav tummen upp. Jag uppmuntrade medmänsklighet. Man lever och man lär. Vad har ni lärt er den senaste veckan?

Sluta stämpla börja argumenteraHär har ni mitt insats i Nyhetsmorgon. Har ni inte tittat på några klipp förut så titta gärna på det här. Jag tror att vi har hjälp SD att komma hit genom att stämpla dem som rasister istället för att argumentera för andra lösningar på de problem som de tar upp. Och gillar man inte problemformuleringen, säg det utan att säga rasist. Såklart att SD har rasister som anhängare, det vet till och med Jimmie Åkesson annars hade han aldrig ha infört noll tolerans mot rasism. Men 13% av befolkningen är inte rasister och de kommer framför allt inte byta parti om du säger det.

Så mycket att säga


IMG_0652.JPG

Men jag vet liksom inte vart jag ska börja. Jag sa en hel del i Nyhetsmorgon i morse och jag ska skriva ett längre inlägg senare som jag hoppas att ni vill hjälpa mig att sprida och ni som jag tycker det är fel att stämpla 13% av befolkningen som rasister istället för att lyssna på vad de har att säga.

Jag kom hem 01.30 igår från Aftonbladets valvaka och var uppe 06.00.

IMG_0655.JPG

Känner mig ändå rätt pigg och alert under omständigheterna. Kanske är det just på grund av omständigheterna.

IMG_0644.JPGIMG_0645.JPG

Nu ska jag bli plåtad av Mama för jag ska bli deras krönikör för hösten, känns skoj. Sen ska jag till Borlänge och föreläsa. Har inte sett min plutt på en dag, men vi facetimade igår❤️.

IMG_0604.JPG

En kettelbell är född och jag har röstat


IMG_0566.JPG

När jag hade röstat så gick jag raka vägen till gymmet och ni anar inte vad som hände där. Jag krystade ut en kettelbell!

IMG_0574.JPGIMG_0572.JPG

Det blev en hen som vägde hela 20 kilo. Jag sprack från naveln till nacken, så det blev några stygn.

IMG_0578.JPG

Men det känns bra för lilla hen tog tutte direkt.

IMG_0580.JPG

/Elaine, är glad för sina nya fitnesszillaposer och en smula orolig för vad människorna trodde om kvinnan med en kettelbell mellan benen… Asch! :)