Men vad är det frågan om?


Har medelåldern kickat in eller? Jag tränar och tränar. Ok inte lika mycket som förut. Men min kropp förändras. Större tuttar, mage, ansikte och ja allt blir större på mig.

IMG_3900.JPG

Jag äter allt som kommer i min väg, älskar bananer. Vad tror ni håller på att hända egentligen?

IMG_3892.JPG

Vad håller på att hända egentligen?

Visa resultat

Älskade bloggvänner! Plötsligt händer det! Efter fyra och ett halvt års bloggande på egna ben så har MAMA frågat chans på mig åtskilliga gånger. Och nu tog de i från sina charmigaste tår och jag föll som en fura. Jag hoppas innerligt att ni vill följa med mig! Det är samma Elaine på en annan portal, reklam, jag får pröjs helt enkelt och vi jobbar på kommentarsfältet ska var lika effektivt som här inne inom kort. Svaret på frågan ”Vad som händer egentligen” den hittar ni här där bloggresan med mig fortsätter.

/Elaine, tar en stor tugga av en banan och väntar ivrigt på vad bloggvännerna tror händer egentligen.

Vacker preggo pingla


IMG_3939.JPG

Hur vacker är inte Bella? Hon är i den där strålande fasen i graviditeten som kommer efter den avskyvärda plufsfasen – alla kanske inte har den men jag hade den. Hon strålar verkligen!

DI-gasell var så inspirerande! Fina platser hade vi fått också av bästa Micael Bindefeld! Tack snälla! Det var så kul att höra på de bästa råden från entreprenörerna. Har var budskap som landade i mig:

Som företagare har du bra och dåliga dagar. Fatta inte beslut på de dåliga dagarna.

Det svåraste är att anställa folk. Anställ de som kan något helt annat än du.

När du väl har hittat bra anställda så rekrytera via dem. De kommer rekommendera folk som jobbar bra och som de kommer överens med.

Och prins Daniel kom med kvällens citat då han gav en eloge åt hela Gasell galan. Han sa: Ni hyllar dom som har mod att starta eget och ärar dom som lyckas!”

IMG_3944.JPG

/Elaine, tycker prins Daniel snackar snyggast i kungahuset.

En liten selfie skadar inte


IMG_3920.JPG

Speciellt inte när man känner sig lite extra fin! Nu blir det DI Gasell med donnan som jag tror kommer ta hem priset en vacker dag – Isabella Löwengrip! Jag kommer be en bön för det på plats och hon kör den agnostiska varianten och skickar beställningar till universum. Hennes beställningar går igenom, tycker hon är så cool och hennes nya parfym! Vilken grej!

IMG_3935.PNG

Om jag skulle släppa en parfym så skulle den heta ”Orangutang – endless bananas!”. Vad skulle er heta?

/Elaine, kliver ur taxin mot konserthuset för att hitta sin vän Bella.

Jag vill bo i hus


Gud vad jag kan tänka på det där underbara huset som vi tittade på för några år sedan! Ett New England hus med så vackra fönster! Minns ni det? Huset som låg ute i Älgö.

44UBBF7NI7KS7GGP.jpg-564x371 44UIGTMCTS6PRHF1.jpg-564x269

Jag har kommit på att jag verkligen avskyr att vistas i stan. Jag vill ha lugn och ro och gärna hemskt gärna ett hus längre bort med bra skolor och förskolor. Jag träffar så mycket folk på jobbet att jag blivit något av en enstöring när jag är själv och på fritiden. Jag kan gott tänka mig att strosa runt i mitt hus under dagarna. Lära mig laga mat och kanske ha ett utegym på tomten. Det skulle jag gilla.

44UBBF4D27KS7GAP.jpg-564x37144UBBF6QC7KS7GF6.jpg-1-564x371

Undrar vilka som köpte det där huset till slut och undrar om de trivs. Hur är det att bygga hus? Hur lång tid tar skiten? Jag säger skiten för jag tänker mig att det är ett jävla jobb. Jag skulle vilja köpa exakt det huset ni ser på bild, men en version större. Tror att det tillverkas i Estland eller så, önskar bara att jag visste vilken leverantör det var…

/Elaine, tittar ut över Liljeholmen och längtar bort.