Lite sne


image

Hallå folket, allt är bra med mig men är lite sne på wordpressappen. Verkar som den har kastat ut min blogg så allt är upp och ned. Matheo och jag är på Sats och nu ska vi på playdate med Elin och Danielas grabbar.

Middag på Primo med boysen


IMG_2945.JPG

Näe, de hade inte glutenfria pizzor. Men däremot hade de grillad tonfisk med stekta grönsaker. Gud vad jag sköter maten exemplariskt nu, dock helt ofrivilligt. Gustav är så snäll han tänker på sin lilla glutenfokuserade fru. Men han kan retas lite också.

- Du har predikat så länge om det giftiga gluten, nu får du äntligen leva efter din lära.

- Schhhh Gustav, schhh.

IMG_2946.JPG

Men när jag tittar på honom med ledsna ögon och frågar honom hur pizzan smakar så är han världens snällaste och svarar: Den är jätteäcklig.

Bokinläsningen gick bra idag, hann med 40 sidor på 1.5 timme. Om några gånger så är jag klar och ni får tillgång till Vardagsmakt som ljudbok.

IMG_2933.JPG

Ska tappa upp ett bad nu och läsa sidorna jag ska läsa in imorgon. Det är ett bra förarbete. Vad gör ni för skoj?

Just det! Idag publiceras min krönika ”Ge era bröst kärlek – inte kniven” på mama. Ni hittar den här.

IMG_2952.JPG

/Elaine, shamar inte de som opererar brösten, utan loveboostar de ledsna brösten som hotas av kniven.

Smider bokplaner med Anders


IMG_2920.JPG

Jag har just haft ett långt lunchmöte med Anders om kommande böcker som jag tyvärr inte orkar skriva i dagsläget. Vardagsmakt är ju alldeles nyfödd, men redan uppe i 13.000 sålda exemplar. Härskarteknik den gamle räven är uppe i 100.000 sålda och Snacka Snyggt 70.000. Idag lanseras Vardagsmakt i Norge och det är himlans mäktigt.

Träningen?

IMG_2918.JPG

Tack som frågar, den gick bra. Jag tränade mellan 11.00-12.00 så det var lugnt och skönt på gymmet. Ha!

Det är kärlek


Kunderna för dagen, Erik & Anna, hade läst på bloggen att jag numera är glutenallergiker. Så de hade beställt glutenfria mackor.

IMG_2909.JPG

Hur snällt var inte det? Blev nästan rörd. Mitt glutendepp mildras verkligen av en värld där folk ger en alternativ!

Inspelningen gick bra!

Nu ska jag till gymmet, Ha!

Jädra finne och ”man-får-minsann-inte-människor”


IMG_2895.JPG

Det är den jag stirrar på i spegeln. Så jädra typiskt, just idag när jag ska på inspelning så får jag en finne i nyllet. Jag får aldrig finnar så jag har inga sånna där täcksaker. Hoppas att de har de på inspelningen.

Förutom det så är det rätt fullt upp. Jag har möte med min förläggare innan lunch, lunchmöte, sen ska jag läsa in Vardagsmakt hela eftermiddagen. Träna innan lunch tänkte jag också hinna med.

Jo, ni mamas som är så bekymrade över hur jag kan prioritera träning framför Matheo. Och att jag dessutom utnyttjar förskolan för att kunna träna. Ni måste ju ha legat sömnlösa över detta problem, och det vill jag inte att ni gör en dag till.

Ni kanske inte har noterat det men jag är egenföretagare vilket gör att jag inte jobbar på ett kontor. Jobbet är heller inte mellan 09-17, det kan pågå tre dagar i rad som i Karlstad förra veckan, eller en förmiddag med föreläsning och en eftermiddag med möten. Ibland kan jag ha en lucka mellan 13-14. Då passar jag på att träna. Mötet kan börja 14.30. Ni kanske tycker att jag ska hämta Matheo 13.00 och sen lämna honom 14.00 och sen hämta honom igen 16.00. Tyvärr skulle förskolan inte uppskatta det. Har jag ett möte 10.30 så lämnar jag Matheo senast möjligast och förskolan börjar med sin aktiviteter 09.00. Jag får inte lämna honom senare förstår ni. Så fungerar det på vår förskola. Så jag sitter hemma och mejlar, svänger förbi kontoret eller tränar. 9-5människor kan träna på lunchen, egenföretagare kan klämma in det lite varstans.

Nu hoppas jag att ni kan sova och hinner med annan skojig sysselsättning istället för att läxa upp mig era minsann-människor.